Închide meniul
EXCLUSIV

Dani Coman, prima reacție despre oferta venită de la CFR Cluj: „Nu m-am ferit niciodată de funcții!” + Când va lua decizia finală

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 16 decembrie 2022, 14:51

Dani Coman, prima reacție despre oferta venită de la CFR Cluj: Nu m-am ferit niciodată de funcții!” + Când va lua decizia finală

CFR Cluj se și refuză! Dani Coman a ales-o pe FC Hermannstadt

Dani Coman, pe stadion/hepta

Dani Coman a oferit prima reacție despre oferta venită de la CFR Cluj, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dată, Dani Coman a ocupat postul de președinte la FC Hermannstadt, formație de care s-a despărțit în vara acestui an.

Dani Coman, prima reacție despre oferta venită de la CFR Cluj

Dani Coman a confirmat faptul că se află în discuții cu cei de la CFR Cluj. Acesta susține că va lua o decizie, în ceea ce privește venirea sa în „Gruia”, după sărbători.

„Da, sunt în discuții de mai mult timp cu CFR Cluj, dar încă nu am luat o decizie. După sărbători, mă voi hotărî. Deocamdată, suntem la stadiul de discuții. Nu s-a concretizat nimic și nici nu se va concretiza, decât după sărbători”, a declarat Dani Coman, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Totodată, Dani Coman a declarat faptul că este dispus să accepte o altă funcție decât cea de președinte, aceasta fiind ocupată, în momentul de față, de Cristi Balaj.

Reclamă

„Eu nu m-am ferit niciodată de funcții, dar nu pot merge într-un club, decât dacă am o funcție care să mă mulțumească și care să îmi permită să-mi desfășor activitatea așa cum îmi doresc.

Într-un club nu există doar postul de președinte. Mai sunt și alte posturi care m-ar mulțumi. Dar, deocamdată, e prematur să vorbim, că nu am discutat de o funcție anume. Am discutat doar de principiu, dacă mi-aș dori să merg sau nu. Decizia o voi lua după sărbători”, a mai spus Dani Coman.

Dani Coman: „Petrescu a schimbat viețile unor oameni!”

Fostul fotbalist a vorbit în termeni laudativi despre Dan Petrescu, pe care îl consideră un antrenor foarte bun. Acesta este de părere că, și în acest sezon, CFR Cluj este favorită să câștige titlul de campioană.

Reclamă 4 / 0/3

„În momentul de față, mi se pare că au prima șansă la campionat, pentru că au un antrenor bun, au un antrenor care cunoaște fotbalul foarte bine. Chiar dacă nu joacă spectaculos, așa cum și-ar dori multă lume, joacă la rezultat și a demonstrat-o în ultimii ani.

Practic, Petrescu a schimbat modul de gândire al jucătorilor, a schimbat viețile unor oameni și carierele unor fotbaliști. Să câștigi atâtea campionate… nu e ușor deloc. De aceea și spun că eu îl apreciez extrem de mult și că au prima șansă la campionat. E un antrenor foarte bun, care cunoaște și fotbalul românesc, și fotbalul în general.

Eu cred că, și anul acesta, sunt favoriți la campionat, datorită, în primul rând, lui Petrescu și a faptului că Neluțu Varga îl apreciază foarte mult. Are libertate în a aduce jucătorii de care are nevoie, nu i se impune nimic. Împreună cu Mara, Răzvan Zamfir, Cristi Balaj, Bilașco… au format o echipă administrativă bună”, a încheiat Dani Coman.

În prezent, CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și