Închide meniul
NEWS ALERT

Daniel Niculae a confirmat transferul lui Borza la Rapid: „Ar putea debuta chiar contra Farului”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 13:11

Reclamă
Daniel Niculae a confirmat transferul lui Borza la Rapid: „Ar putea debuta chiar contra Farului

Daniel Niculae a confirmat transferul lui Andrei Borza la Rapid

Andrei Borza, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

Daniel Niculae a confirmat transferul lui Borza la Rapid. Preşedintele giuleştenilor a spus că jucătorul va fi, cel mai probabil, prezentat astăzi şi că ar pztea debuta chiar împotriva fostei sale formaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a plătit 800 de mii de euro pentru Borza, iar Farul a mai oprit un procent de 15 la sută dintr-un eventual transfer, scrie gsp.ro. Daniel Niculae crede că Borza are şanse de a ajunge un fotbalist mare.

Daniel Niculae a confirmat transferul lui Borza la Rapid

„O să vedeți, o să facem anunțul în cursul zilei de astăzi. Nu se mai poate întâmpla nimic! Borza este un jucător tânăr, cu potențial foarte mare. Ne va putea ajuta și în ceea ce privește regula U21 și sper să ne bazăm pe el cât mai repede. Îl vom anunța cel mai probabil în astăzi. 

Ar putea debuta chiar contra Farului. Nu are nicio clauză în contract conform căreia nu ar putea juca contra Farului„, a spus Daniel Niculae la fanatik.ro.

Jucătorul a fost primul care a bătut palma cu Şucu, iar cel care a dat detalii despre negocieri a fost Ioan Becali.

Reclamă

Jucătorul a fost mulțumit de contractul pe care i l-am aranjat cu Rapid.Eu de două zile m-am înțeles cu Rapid, l-am chemat pe Gică și i-am zis că m-am pus de acord să se pună și el de acord”, a dat detalii Ioan Becali despre negocieri la fanatik.ro.

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali. Patronul de la FCSB a dezvăluit şi suma pe care ar fi fost dispus să o plătească pentru fundaşul stânag de 17 ani al lui Hagi.

Nu sunt sigur că fac faţă la noi. Mazilu, în locul lui? Poate juca în faţa lui Tavi sau a lui Coman? Niciodată în viaţa lui. Vor juca amândoi în benzi. Borza îmi place, dar nu sunt încă convins că joacă titular la noi, în locul lui Radunovic.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă îl iei cu un milion, risc un milion. El vrea mai mult. Nu merită să dai două milioane şi nu ştii dacă iei 100.000. Mai aşteptăm. Eu dau un milion când cred că valorează 10 milioane de euro. Eu plătesc 10%„, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și