Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Niculae, acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat! Detalii uluitoare din dosarul DIICOT!

Reclamă

Publicat: 14 martie 2024, 13:23

Daniel Niculae, acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat! Detalii uluitoare din dosarul DIICOT!

Daniel Niculae, acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat!

Daniel Niculae, în loja Rapidului / Profimedia Images

Daniel Niculae e acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat! Au apărut noi detalii din dosarul şocant de la DIICOT. Daniel Niculae a fost „săltat” anterior de mascaţi, informaţie dezvăluită de Dan Şucu la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit surselor AntenaSport, Daniel Niculae ar fi fost de acord cu activitatea grupului infracțional, de a introduce si de a folosi materiale pirotehnice în timpul meciurilor Rapid – FCSB (9.03.2024) şi în incinta stadionului Giuleşti (27.01.2024). De asemenea, i-ar fi oferit grupului infracţional sprijin moral şi financiar, pentru procurarea materialelor pirotehnice.

Daniel Niculae, acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat! Detalii uluitoare din dosarul DIICOT!

Sursele citate notează că perchezițiile sunt încă în curs de desfășurare. Până acum au fost găsite sume consistente de bani, o cantitate mare de materiale pirotehnice şi 4 arme (se va stabili dacă sunt letale sau neletale).

Dan Şucu a anunţat astăzi, chiar în debutul emisiunii AS.ro LIVE, că preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Reclamă

Dan Şucu preciza că nu se pune, deocamdată, problema unui nou preşedinte la Rapid, în urma acestui caz care a şocat fotbalul românesc.

Imagini uluitoare de la descinderile Poliției în dosarul în care e implicat Daniel Niculae. Ce au găsit oamenii legii

Au apărut imagini uluitoare de la descinderile poliției în dosarul în care e implicat Daniel Niculae. Reprezentanții forțelor de ordine au făcut publice o serie de fotografii, din timpul acțiunii.

Reprezentanții forțelor de ordine au făcut publice și lucrurile care s-au găsit la descinderi. În imaginile respective se poate vedea un adevărat armament de război, dar și materiale pirotehnice, cel mai probabil de folosit pe stadion.

Reclamă 4 / 0/3

De precizat este faptul că aceste obiecte au fost găsite la casele liderilor de galerie ale anumitor formații.

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Bocciu, a fost şi el ridicat de mascați în dosarul de arme și muniții, în care a fost „săltat” și Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid.

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi într-un dosar DIICOT!

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi într-un dosar DIICOT!

Patronul Rapidului a precizat la AS.ro LIVE că nu se gândeşte momentan la un alt preşedinte pentru giuleşteni. Dan Şucu a subliniat că aşteaptă mai multe detalii despre dosarul în care e audiat şi Daniel Niculae.

„(n.r: V-a trecut prin cap că poate trebuie să vă gândiţi la un alt conducător pentru Rapid?) Nu, nu mi-a trecut prin cap. Informaţiile sunt extrem de sumare.

Din ce ştiu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid, viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva”, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi Vezi toate știrile
Citește și