Închide meniul

Daniel Niculae îl avertizează pe Gigi Becali: „Eu nu aș juca meciul cu titlul pe masă în Giulești!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 mai 2022, 17:32

Daniel Niculae îl avertizează pe Gigi Becali: „Eu nu aș juca meciul cu titlul pe masă în Giulești!

Daniel Niculae este preşedintele Rapidului

Lamoine / Andreea Alexandru via Hepta

  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Daniel Niculae, avertisment pentru Gigi Becali

Daniel Niculae îl avertizează pe Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera a propus ca „finala” de titlu FCSB – CFR Cluj să se joace pe stadionul Giulești. „Nico” crede că fanii Rapidului le-ar face viață grea roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae a anunțat că până și stadionul Giulești ar putea fi indisponibil în ziua în care FCSB joacă cu CFR Cluj.

Daniel Niculae îl avertizează pe Gigi Becali

„Ar mai fi meciul de baraj pentru noi, chiar în acel weekend în care cei de la FCSB vor să joace cu CFR. Și atunci am încheia orice discutie. Cu două victorii am juca barajul pe teren propriu. Ar trebui făcute niște hârtii (n.r. ca FCSB să joace și ea pe Giulești) și echipa oaspete trebuie sa fie de acord.

Reclamă

Daca aș avea putere de decizie la FCSB, eu nu aș juca meciul cu titlul pe masă pe terenul unei rivale. Îi înțeleg pe de-o parte, dar cred că dacă era un meci normal de campionat, nu cred că era vreo problemă. E greu să câstige titlul pe un stadion vișiniu. Noi cunoaștem foarte bine suporterii rapidiști și la momente de disperare cred că fiecare și-ar lua bilet și ar susține echipa adversă”, a spus Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

Fanii FCSB-ului nu vor în Giulești

Liderul Peluzei Nord de la FCSB, Gheorghe Mustață, nici nu ia în calcul să discute cu Liviu Ungurean (Bocciu’), șeful galeriei Rapidului, așa cum a propus Gigi Becali

Reclamă

„Sunt prieten cu ‘Bocciu” și ‘Corsicanu”. Vorbim în viața de zi cu zi, d-ale noastre. Dar când vreodată îi voi suna eu să le spun că vrem să jucăm în Giulești?! Că nu știu cine din Ministerul Armatei își permite asta, nicio grijă. Vine vremea când vor răspunde de cum au cheltuit banii publici, ai Statului.”, a spus Gheorghe Mustață, pentru Realitatea Sportivă.

FCSB caută în continuare stadion pentru a disputa posibila „finală” pentru titlu cu CFR Cluj, din ultima etapă. Ghencea, Giulești, Arcul de Triumf și Buzău sunt variantele vehiculate în ultima perioadă.

Gigi Becali visează la Ghencea

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” au găsit motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

Reclamă 4 / 0/3

”Direct pe Ghencea o să jucăm. Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r. cei de la CSA Steaua)? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi