Închide meniul

Daniel Niculae, uluit de deciziile lui George Găman. Imagine incredibilă surprinsă cu preşedinte de la Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 ianuarie 2024, 21:56

Reclamă
Daniel Niculae, uluit de deciziile lui George Găman. Imagine incredibilă surprinsă cu preşedinte de la Rapid

Daniel Niculae, uluit de deciziile lui George Găman. Imagine incredibilă surprinsă cu preşedinte de la Rapid

Daniel Niculae, uluit de deciziile lui George Găman. Rapid a cerut al doilea penalty în derby-ul cu Dinamo, după ce mingea l-a atins în mână pe Cristian Costin. Faza a fost analizată de VAR, iar decizia lui Găman l-a uluit pe Daniel Niculae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a cerut o nouă lovitură de pedeapsă după ce mingea deviată de Papeau l-a atins în mână pe Cristian Costin. Faza din minutul 74 a fost analizată de VAR, acolo unde arbitru a fost Ovidiu Haţegan.

Daniel Niculae, uluit de deciziile lui George Găman

Ca şi la faza în care Rrahmani a cerut penalty, Găman a decis că jocul poate continua. Decizia lui George Găman l-a uluit pe Daniel Niculae, care a fost surprins în tribună în timp ce îşi făcea cruce.

Fază controversată în Dinamo – Rapid! Albion Rrahmani a cerut penalty, după intervenţialui Velkovski

Fază controversată în Dinamo – Rapid! În debutul reprizei secunde a derby-ului de pe Arena Naţională, jucătorii echipei lui Cristiano Bergodi au cerut o lovitură de la 11 metri.

Albion Rrahmani, atacantul kosovar al giuleştenilor, a căzut în careul lui Golubovic după o intervenţie întârziată a lui Velkovski. Faza a fost analizată de VAR, dar decizia lui George Găman de a nu acorda penalty a fost menţinută.

Reclamă

După un final de primă repriză nebun între Dinamo şi Rapid, cu două goluri, actul secund a început cu o fază controversată. Albion Rrahmani a ajuns în careul „câinilor” şi a căzut după o intervenţie a lui Velkovski asupra sa.

George Găman, arbitrul partidei, a făcut semn că intervenţia fundaşului dinamovist a fost regulamentară, după care a aşteptat confirmarea din cabina VAR. După câteva momente de aşteptare, VAR i-a dat dreptate centralului.

Jocul a fost reluat, spre nemulţumirea lui Rrahmani, care a încercat în zadar să îi explice lui Găman că a fost faultat de Velkovski, dar şi a lui Cristiano Bergodi, care a fost surprins de camerele TV nemulţumit de decizia arbitrilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și