Închide meniul

Fază controversată în Dinamo – Rapid! Albion Rrahmani a cerut penalty, după intervenţialui Velkovski

Alex Masgras Publicat: 27 ianuarie 2024, 21:45

Reclamă
Fază controversată în Dinamo – Rapid! Albion Rrahmani a cerut penalty, după intervenţialui Velkovski

Fază controversată în Dinamo - Rapid

Albion Rrahmani a cerut penalty, după intervenţialui Velkovski / Captură Orange Sport

Fază controversată în Dinamo – Rapid! În debutul reprizei secunde a derby-ului de pe Arena Naţională, jucătorii echipei lui Cristiano Bergodi au cerut o lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani, atacantul kosovar al giuleştenilor, a căzut în careul lui Golubovic după o intervenţie întârziată a lui Velkovski. Faza a fost analizată de VAR, dar decizia lui George Găman de a nu acorda penalty a fost menţinută.

Fază controversată în Dinamo – Rapid!

După un final de primă repriză nebun între Dinamo şi Rapid, cu două goluri, actul secund a început cu o fază controversată. Albion Rrahmani a ajuns în careul „câinilor” şi a căzut după o intervenţie a lui Velkovski asupra sa.

George Găman, arbitrul partidei, a făcut semn că intervenţia fundaşului dinamovist a fost regulamentară, după care a aşteptat confirmarea din cabina VAR. După câteva momente de aşteptare, VAR i-a dat dreptate centralului.

Jocul a fost reluat, spre nemulţumirea lui Rrahmani, care a încercat în zadar să îi explice lui Găman că a fost faultat de Velkovski, dar şi a lui Cristiano Bergodi, care a fost surprins de camerele TV nemulţumit de decizia arbitrilor.

Reclamă

Hakim Abdallah, călcâi de senzaţie în Dinamo – Rapid!

Hakim Abdallah a stabilit scorul primei reprize a derby-ului de pe Arena Naţională dintre Dinamo şi Rapid. Jayson Papeau a deschis scorul în minutul 44, dar nu a fost suficient pentru ca oamenii lui Cristiano Bergodi să intre în avantaj la pauză.

În prelungirile primei reprize, Hakim Abdallah a reuşit să devieze şutul lui Ilic din afara careului. Atacantul din Madagascar a marcat cu o execuţie de senzaţie, şutul lui Ilic fiind deviat cu călcâiul în poarta lui Aioani. Acesta a fost primul gol primit de noul portar al giuleştenilor, care s-a transferat în această săptămână de la campioana Farul Constanţa.

Abdullah a marcat al treilea gol în tricoul „câinilor”. Până acum, el a mai marcat în remiza cu CFR Cluj de pe Arena Naţională, scor 1-1, dar şi în victoria de pe terenul lui FC Botoşani din luna decembrie, scor 0-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și