Închide meniul

Daniel Niculae va duce lipsa derby-urilor Rapid – Dinamo. „N-au gestionat bine situația!” Ce a spus despre debutul „de foc” în campionat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2022, 22:13

Daniel Niculae va duce lipsa derby-urilor Rapid – Dinamo. „N-au gestionat bine situația! Ce a spus despre debutul „de foc în campionat

Daniel Niculae e președinte la Rapid

Daniel Niculae, la un interviu / Profimedia

Daniel Niculae ar fi vrut să mai vadă derby-urile Rapid – Dinamo în Superliga României. Echipa lui Adrian Mutu va da piept peste celelalte rivale în primele meciuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului. Rapidiștii voiau să mai joace derby-uri cu marea rivală.

Daniel Niculae va duce dorul derby-urilor Rapid – Dinamo

„E un derby mai putin. Din păcate pentru ei, n-au gestionat foarte bine situatia de acolo. Să se bată la promovare, pentru că Liga a 2-a este foarte dificilă și cu atât mai mult pentru o echipă care n-a cunoscut gustul ligii secunde”, a spus Daniel Niculae.

Rapid va juca în primele trei etape ale noului sezon cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova. Niculae nu se teme de debutul infernal.

„Început foarte tare de campionat, jucam derby-uri saptamanale, sper sa incepem cu dreptul. Acum daca stam si ne punem semne de intrebare ca poate era mai bine in octombrie, ca era mai racoare afara iarna, ca poate alunecau si nu erau in forma.

Reclamă

Obiectivul clubului vi l-am transmis, este clasarea in primele 6, adica play off-ul. Primele etape am numai derby-uri. Este clar ca este un debut infernal dar eu cred ca avem calitatea necesara ca sa putem trece cu bine peste acest debut”, a mai spus Daniel Niculae.

Rapid rămâne cu interdicţie la transferuri

Rapid a anunţat mai multe transferuri, însă nu îi poate înregistra oficial din cauza faptului că TAS a decis că ar trebui să îi achite lui Julio Cesar, jucător ce a evoluat la giuleşteni în 2008.

Clubul s-a adresat instanţei după decizia TAS, însă nu a avut câştig de cauză nici la Tribunalul Bucureşti, scrie playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de sub Grant a primit o notificare din partea FIFA, în luna aprilie, în care este precizat faptul că a pierdut procesul cu Júlio César da Silva e Souza, fostul jucător al „alb-vișiniilor” din sezonul 2008/2009.

Potrivit Prosport, Rapid este obligată să achite suma de 400.000 de euro, plus alte 200.000 de euro sub formă de penalități, către fostul jucător sud-american.

Cum arată prima etapă în Liga 1

Sezonul 2022-2023 al Superligii va avea la start 16 echipe, va începe pe 15 iulie şi va beneficia, în premieră, de sistemul VAR (Video Assistent Referee).

După cele 30 de etape din sezonul regular, primele şase echipe clasate vor intra în play-off (sister tur-retur), iar ultimele zece vor disputa play-out-ul (doar meciuri tur). Sezonul 2022-2023 va fi întrerupt în intervalul 13 noiembrie – 3 decembrie, perioadă în care se desfăşoară Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Etapa 1

Petrolul – FC Voluntari;

FC Argeş – UTA Arad;

Reclamă

Universitatea Craiova – Sepsi;

FCSB – Universitatea Cluj;

CFR Cluj – FC Rapid;

Farul Constanţa – U Craiova 1948

Hermannstadt – CS Mioveni;

FC Botoşani – Chindia Târgovişte;

 

 

Recomandări
  • Daniel Niculae va duce lipsa derby-urilor Rapid – Dinamo
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și