Închide meniul

Daniel Pancu o vede favorită pe Universitatea Craiova în meciul cu FCSB: „Sunt absențe mari și importante”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 septembrie 2023, 12:20

Reclamă
Daniel Pancu o vede favorită pe Universitatea Craiova în meciul cu FCSB: „Sunt absențe mari și importante

Daniel Pancu o vede favorită pe Universitatea Craiova în meciul cu FCSB

Daniel Pancu, la un meci / Hepta

Daniel Pancu o vede favorită pe Universitatea Craiova în meciul cu FCSB. FCSB – Universitatea Craiova, meci care se va disputa pe stadionul Ghencea, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e pe primul loc în Liga 1, cu 15 puncte din 6 etape disputate. De partea cealaltă, Universitatea Craiova e pe locul 3 în Liga 1, cu 14 puncte din 7 etape disputate.

Daniel Pancu o vede favorită pe Universitatea Craiova în meciul cu FCSB

Chiar dacă vorbim de un derby și nu poți să spui că e o favorită, o văd ușor favorită pe Craiova. Sunt absențe mari și importante la FCSB”, a declarat Daniel Pancu pentru digisport.ro.

Sunt totuși două echipe rănite, vin după jocuri cu probleme. Va urma o mini-criză pentru cine va pierde, fieă că e vorba de Craiova, fie de FCSB”, a afirmat Florin Prunea despre acest meci, pentru sursa citată.

FCSB avea maximum de puncte înainte de meciul pierdut etapa trecută, cu UTA. FCSB a început foarte bine partida, Florinel Coman deschizând scorul în minutul 4, dar avea să plece învinsă de la Arad.

Reclamă

Fabry a transformat un penalty controversat în minutul 18, iar Godberg Cooper a adus victoria arădenilor cu un gol marcat în minutul 60.

Laurențiu Reghecampf, precaut înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Trebuie să luăm jocul foarte, foarte serios”

Laurențiu Reghecampf, precaut înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Tehnicianul echipei din Bănie a vorbit despre derby-ul de pe stadionul Ghencea, împotriva echipei patronate de Gigi Becali.

Laurențiu Reghecampf, antrenor care a pregătit-o și pe FCSB, a lăudat lotul echipei pregătite de Elias Charalambous și de Mihai Pintilii. Acesta a menționat că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenți în partida de pe stadionul Ghencea și că dorește să demonstreze că eșecul din meciul cu Farul a fost o întâmplare.

Reclamă 4 / 0/3

„Am simțit pe pielea noastră ce s-a întâmplat la Constanța, unde probabil în frunte cu mine și jucătorii ne-am gândit că cei de la Farul vor intra cu a doua echipă, că îi vor menaja. Nu este cazul, și lotul celor de la FCSB este valoros, jucătorii care sunt pe bancă au valoare și calitate să îi înlocuiască.

Este un minus că le lipsesc doi, trei jucători foarte importanți. Mai sunt câțiva care se refac, nu știm dacă vor intra Șut sau Băluță. În mare nu ar trebui să ne gândim la acest lucru, trebuie să luam jocul foarte, foarte serios din primul până în ultimul minut.

Vom încerca să alcătuim un 11 care să se lupte cu FCSB din toate punctele de vedere. Avem nevoie de jucători care să reziste presiunii, să facă față unui stadion arhiplin”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Sorin Cârțu i-a avertizat pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Ce le-a cerut fostul oficial

Legenda celor de la Universitatea Craiova a criticat maniera în care s-a prezentat echipa lui Laurențiu Reghecampf la partida cu Farul Constanța, pierdută de către aceștia cu scorul de 0-2. Sorin Cârțu le-a cerut fotbaliștilor să își schimbe atitudinea înainte de derby-ul cu FCSB, pentru a avea o șansă la câștigarea partidei.

„Noi suntem datori pentru ceea ce s-a întâmplat la ultima partidă. Eu am zis că a fost un accident, din punct de vedere al atitudinii. Nu pot eu să mă pronunț mai mult. Antrenorul e cel care stă toată săptămâna cu jucătorii și îi vede, face formaţia.

Eu știu… Am fost depășiți total cu Farul. Noi mereu când am jucat cu ei au mers pe aceeași tactică, agresivitate. Hagi ne cunoaște jucătorii și știe să îi blocheze”, a spus fostul oficial, pentru digisport.ro.

 

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și