Închide meniul

Daniel Pancu, atac dur la adresa lui Marius Șumudică: „Urât! Ar fi bine să te abții”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 22:56

Daniel Pancu, atac dur la adresa lui Marius Șumudică: „Urât! Ar fi bine să te abții

Daniel Pancu, atac dur la adresa lui Marius Șumudică

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Daniel Pancu, atac dur la adresa lui Marius Șumudică. Fostul atacant al Rapidului a comentat declarațiile recente ale antrenorului care este, în prezent, liber de contract, după despărțirea de Al-Raed.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a fost dezamăgit după numirea lui Cristiano Bergodi pe banca Rapidului. Acesta a declarat că visa să fie antrenorul echipei din Giulești, dar a menționat că „rapidistul Șumudică a murit”, după decizia conducerii de sub podul Grant.

Daniel Pancu, atac dur la adresa lui Marius Șumudică. „Șumi” l-a dezamăgit pe fostul fotbalist

Daniel Pancu a declarat că a fost dezamăgit de declarațiile făcute de Șumudică. Acesta a menționat că vorbele tehnicianului au pus clubul într-o lumină proastă, comparându-l cu un club de comună.

„Urât, urât! Mă uitam la emisiuni, nu știu. Părea un club mic, o echipă de comună, ceva de genul ăsta. Părea că se bat pe un loc băiatul primarului cu cel al șefului de post și mai interveneau și câțiva consilieri. Urât, Rapid e la un nivel!

Apropo de Șumi, puteți să-l întrebați, de fiecare dată când vorbea ceva de noi, când eram în ligile inferioare, eu îl sunam imediat, pentru că mă simțeam ofensat. Îi spuneam: ‘Ține minte ce-ți spun eu, Rapid va fi din nou că înainte, poate chiar mai bine’. Zicea că nu.

Reclamă

Nici nu trebuia să ne spună ceva de bine. Doar dacă se abținea, lucrurile stăteau cu totul altfel. Fără să vorbesc cu nimeni de la Rapid, eram convins că ăla e motivul (n.r. pentru care Șumudică a pierdut cursa cu Bergodi). Altul nu ar fi putut exista.

Să nu uitați, Niculae juca în prima ligă, Maftei tot acolo. Mai știe cineva ce făceam eu în 2017? Eram secund în prima ligă, la Voluntari. Am renunțat cu toții la lucrurile astea și ne-am dus la liga a patra, ne-am sacrificat pentru Rapid.

Nu e corect ca cineva, mai ales că e unul de-ai noștri, să ne conteste cu ceva, tot timpul să găsească ceva. De Șumi vorbesc. Nu m-a atacat pe mine, punctual, de Rapid spunea. A spus că nu e Rapidul.

Reclamă 4 / 0/3

Din moment ce eu eram acolo, cum să nu fie? N-am nicio problemă, e decizia conducerii, chiar nu am nicio implicare. Atât timp cât vezi că Pancu e într-un loc, cred că ar fi bine să te abții”, a spus Pancu, pentru digisport.ro.

Victor Angelescu, răspuns dur pentru Marius Şumudică: „Mi se pare incredibil”. De ce nu a ajuns „Şumi” în Giuleşti

Victor Angelescu, răspuns dur pentru Marius Şumudică. După despărţirea de Adrian Mutu, giuleştenii au semnat cu Cristiano Bergodi. Italianul se va afla pe banca echipei pentru a treia oară.

„În primul rând, mi se pare puțin greu să ne gândim că-l punem pe Șumudică, pentru că în ultimii ani a criticat non-stop ceea ce se întamplă la Rapid. Atâta timp cât nu ești de acord cu patronatul, cu centenarul, 101 dalmațieni, cu ceea ce face clubul, cu oamenii din club și ai anumite reacții, atunci mi se pare incredibil să spui că poți să fii numit antrenor.

Tu vii, arunci cu pietre non-stop, anunți că vrei să fii antrenor și că ești rapidist… Mi se pare incredibil, totuși. Probabil că Daniel Niculae a avut o discuție cu el, nu vreau să intervin. Faci anumite declarații, că nu vei lucra cu anumite persoane, că ăsta nu e Rapid, după care să te aștepți să fii pus, mi se pare destul de greu de gândit.

Sunt comentariile dânsului, nu pot să spun dacă va antrena sau nu Rapid. Ar trebui să se decidă care e opinia lui, nu se poate schimba de la o zi la alta. Ca si antrenor, sunt convins că e foarte, foarte bun, dar am vorbit la nivel declarativ. Nu contează doar asta sau că ești rapidist. Atâta timp cât arunci cu pietre de la Liga 4, cum vrei să lucrăm împreună?”, a declarat Victor Angelescu pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și