Închide meniul

Daniel Paraschiv ar putea prinde un transfer în MLS: „Discuțiile vor rămâne deschise! Au fost să-l urmărească!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2023, 13:47

Daniel Paraschiv ar putea prinde un transfer în MLS: „Discuțiile vor rămâne deschise! Au fost să-l urmărească!

Daniel Paraschiv

Daniel Paraschiv / Hepta

Daniel Paraschiv ar putea prinde un transfer în MLS. Golgheterul celor de la Hermannstadt a fost urmărit de americani la un meci din Liga 1. Un eventual transfer al său ar putea să aducă o sumă importantă în conturile formației sibiene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avocatul sportiv Cristian Cernodolea a dezvăluit că directorul sportiv al unui club din MLS a venit în România să-l urmărească pe Daniel Paraschiv îndeaproape. Atacantul român este în continuare pe lista formației din SUA.

Daniel Paraschiv ar putea prinde un transfer în MLS

„Acum a fost în România directorul sportiv al unui club important din MLS, o grupare potentă financiar şi cu un potențial enorm. Au fost să îl urmărească la meciul cu Sepsi, foarte multe detalii ale transferului se puteau pune la punct. Însă meciul nu a fost de o intensitate foarte bună şi atunci cei de acolo au decis să îl mai urmărească.

A avut doar 2 sau 3 mingi în partida respectivă din partea colegilor şi atunci era greu să se evidenţieze un jucător de atac. Vin şi meciurile naționalei cu Andorra şi Belarus, eu sper că va fi convocat şi va juca. Iar discuţiile vor rămâne deschise pentru că perioada de transferuri în MLS se încheie pe 24 aprilie”, a spus avocatul sportiv Cristian Cernodolea, conform playsport.ro. 

Daniel Paraschiv a fost ofertat și de Dinamo Kiev în această iarnă, dar a refuzat echipa antrenată de Mircea Lucescu.

Reclamă

Daniel Paraschiv are cifre de senzaţie

Dinamo Kiev era dispusă să achite 1.2 milioane de euro, întreaga suma fiind plătită dintr-o singură tranşă. La această sumă se adaugă mai multe bonusuri de obiectiv. Totuşi, Daniel Paraschiv s-a temut să plece în Ucraina din cauza războiului.

Paraschiv face sezonul vieţii la Hermannstadt. A înscris 10 goluri și trei assist-uri în această ediţie de campionat.

Daniel Paraschiv a debutat cu gol şi la echipa naţională. A atras astfel atenţia maghiarilor de la MOL Fehervar, care au făcut o propunere cu mult mai mică decât cea a lui Dinamo Kiev, mai exact 700.000 de euro. Au mai existat oferte pentru golgheterul sibienilor din Franţa, Italia, Belgia, dar şi de la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat golgheterul lui Hermannstadt după ce a fost ofertat de Dinamo Kiev

Golgheterul lui Hermannstadt a recunoscut că şi-ar fi dorit să fie antrenat de Mircea Lucescu.

Da, bineînţeles când am auzit de interesul lui Dinamo Kiev şi a lui Mircea Lucescu m-am bucurat, dar analizând puţin nu ştiu care e situaţia pe acolo şi nu aş vrea să mă duc acolo să fiu neliniştit. A fost o decizie destul de greu de luat.

Până acum m-am gândit să nu dau curs ofertei, este un context aparte în momentul de faţă. Nu aş vrea să risc anumite lucruri. Este una dintre cele mai mari realizări a carierei mele măcar să fiu analizat, dacă nu dorit, de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie. Am putut doar să mă bucur„, a declarat Daniel Paraschiv la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și