Închide meniul

Daniel Popa a fost prezentat oficial la FCSB! Când se va alătura lotului condus de Elias Charalambous

Alex Ioniță Publicat: 4 iunie 2024, 18:52

Reclamă
Daniel Popa a fost prezentat oficial la FCSB! Când se va alătura lotului condus de Elias Charalambous

Daniel Popa, prezentat oficial la FCSB

Daniel Popa, prezentat oficial la FCSB

Daniel Popa a fost prezentat oficial la FCSB! Oficialii campioanei au făcut anunțul pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul a fost achiziționat de Gigi Becali de la U Cluj și urmează să se alăture lotului roș-albastru pe data de 14 iunie, atunci când este programată reunirea lotului.

Daniel Popa a fost prezentat oficial la FCSB!

Pentru a-l transfera de la U Cluj, Gigi Becali a plătit suma de 300.000 de euro. De asemenea, Popa va avea și un salariu impresionat, de 15.000 de euro pe lună.

Patronul de la FCSB a anunțat deja că Daniel Popa este „pariul său”, astfel că acesta are mare încredere în jucătorul de 28 de ani.

„Transfer #Popa

Reclamă
Reclamă 4

FCSB anunță transferul lui Daniel Popa, de la Universitatea Cluj.
Atacantul în vârstă de 28 de ani a efectuat vizita medicală și a semnat contractul, urmând să se alăture echipei pe data de 14 iunie, când este programată reunirea lotului.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, au anunțat oficialii campioanei, pe rețelele de socializare.

Gigi Becali, descriere fabuloasă pentru Daniel Popa

Gigi Becali i-a făcut o descriere fabuloasă lui Daniel Popa, noul său atacant de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat încântat de vârful pe care l-a adus de la U Cluj, în această vară.

Reclamă

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa şi l-a numit pe acesta „maşinărie”. Patronul de la FCSB e convins că atacantul se va adapta la echipa sa, fiind de părere că se va lupta pentru un loc de titular.

De asemenea, Becali a mai subliniat calităţile lui Daniel Popa şi a transmis că nu l-a transferat pe acesta pentru a fi rezervă, ci pentru a juca din primul minut la FCSB.

„Nu l-am văzut pe Daniel Popa un om emotiv, care să nu facă față la presiune. El este un fel de mașinărie, își vede de jocul lui, nu-l interesează altceva. Așa îl văd eu pe el, dar nu sunt 100%. Eu cred că va funcționa foarte bine la noi.

Eu nu iau jucători rezervă, când iau, îi iau de titulari. Dacă iau cinci atacanți, îi iau de titulari. Dacă mai cumpăr doi atacanți, și o să-i iau, îi iau de titulari. Statutul și-l câștigă ei. Trebuie să arate că merită să fie titulari”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și