Închide meniul
Foto

Daniel Popa, întrebat direct dacă vine la FCSB! Răspunsul imediat pe care l-a dat cu soţia lângă el

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2024, 21:37

Reclamă
Daniel Popa, întrebat direct dacă vine la FCSB! Răspunsul imediat pe care l-a dat cu soţia lângă el

Daniel Popa, întrebat direct dacă vine la FCSB! Răspunsul imediat pe care l-a dat cu soţia lângă el

Daniel Popa / Facebook U Cluj

Daniel Popa a fost întrebat direct dacă vine la FCSB. Gigi Becali a anunţat că atacantul celor de la Universitatea Cluj este pariul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Popa nu joacă în barajul pentru Conference League cu Universitatea Craiova, dar a venit la stadion pentru a-şi susţine colegii. De mnă cu iubita sa, Daniel Popa a fost întrebat direct dacă vine la FCSB.

Daniel Popa, întrebat direct dacă vine la FCSB

„Vii la FCSB?” a fost singura întrebare pe care jurnaliştii i-au pus-o lui Daniel Popa. „Vedem„, a fost răspunsul acestuia, chiar de lângă soţia sa, conform gsp.ro. Dacă va semna cu FCSB, Daniel Popa va primi un salariu de 16.000 de euro pe lună. Bonusurile sunt pe măsură. Daniel Popa va încasa 80.000 de euro dacă FCSB se va califica în grupele oricărei cupe europene: UEFA Champions League, Europa League sau Conference League.

Popa vine după cel mai bun sezon al carierei. În cele 36 de meciuri din campionat a înscris 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 850.000 de euro.

Daniel Popa a jucat, de-a lungul carierei, pentru Chindia Târgovişte, Dinamo, FC Botoşani, Daejeon Hana Citizen şi U Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

Cu Daniel Popa deja am negociat. Trebuie să negociem cu clubul. Am vorbit cu impresarul. El dacă are o clauză, jucătorul poate să negocieze. Nu am luat legătura cu jucătorul, am vorbit cu impresarul. Mi se pare că are o clauză. El are o clauză de 300.000, dar noi vrem să dăm 200.000„, spunea Gigi Becali cu o zi în urmă, la digisport.ro.

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a renunţat la transferul lui Denis Alibec

Au apărut noi detalii despre motivul incredibil pentru care Gigi Becali a renunţat la transferul lui Denis Alibec. Patronul FCSB-ului a anunţat că nu mai ia în calcul să îl transfere pe atacantul de 33 de ani, care s-a despărţit de Muaither SC.

Latifundiarul din Pipera a renunţat la planul de a-l aduce din nou pe Alibec la echipa lui. Totul după ce mama atacantului s-ar fi împotrivit revenirii internaţionalului român la FCSB. Ulterior, şi Alibec a spus în exclusivitate pentru AntenaSport că în România va juca doar la Farul.

Reclamă

Gigi Becali a fost sfătuit să negocieze chiar cu mama lui Alibec, dar a refuzat din start. Exclude scenariul şi s-a reorientat spre Daniel Popa.

Eu mi-am cam luat gândul, am înţeles că pe el nu îl lasă maică-sa. Mi-a spus cineva azi că să vorbim cu maică-sa. Hai, domnule, e ruşinos! Vorbim acum cu mamele jucătorilor?

Bravo lui, înseamnă că iubeşti părinţii, dacă ţii cont de părinţi. Dar pentru mine e ruşinos să vorbesc cu mamele jucătorilor!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

17:17

Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin: „Mingea a sărutat plasa”

17:00

LIVE VIDEODenis Popescu s-a calificat în semifinale la 50m fluture! Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad sunt LIVE în AntenaPLAY

16:49

FotoEdi Iordănescu, reacţie nervoasă în timpul meciului România – Ucraina! Momentul în care a cedat şi şi-a pus mâinile în cap

16:43

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și