Închide meniul
EXCLUSIV

„De ce n-ai mers la FCSB?” Bradley de Nooijer a dat cărțile pe față. Ce i-a spus Gică Hagi când a plecat de la Farul

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2022, 21:11

„De ce n-ai mers la FCSB? Bradley de Nooijer a dat cărțile pe față. Ce i-a spus Gică Hagi când a plecat de la Farul

Bradley de Nooijer a plecat de la Farul la CSKA Sofia

Bradley de Nooijer, într-un interviu pentru Antena Sport / as.ro

  • Bradley de Nooijer a plecat de la Farul
  • Olandezul a semnat cu CSKA Sofia

Bradley de Nooijer, plecat în această vară de la Farul la CSKA Sofia, a fost ofertat în trecut și de FCSB. Olandezul a refuzat însă clubul lui Gigi Becali. Gică Hagi a avut un mesaj special pentru el când a părăsit România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bradley de Nooijer a jucat pentru CSKA Sofia într-un amical cu Sepsi, disputat luni în cantonamentul celor două echipe din Austria, câștigat cu 4-0 de echipa românească.

„De ce n-ai mers la FCSB?” Bradley de Nooijer a dat cărțile pe față

„Asta a fost acum câțiva ani (n.r. – oferta de la FCSB). Nu am ales-o pe FCSB, a fost decizia mea. Au fost și alte cluburi interesate de mine, am așteptat oferta lor, nu s-a întâmplat, deja o refuzasem pe FCSB.

Reclamă

Perioada din România a fost bună pentru cariera mea, iubesc România, o să-mi fie dor. Dar căteodată trebuie să pleci.

Hagi mi-a spus: ‘Mulțumesc pentru tot! Când vii în România, să mă saluți’. O să fac asta, mai mult ca sigur”, a spus Bradley de Nooijer, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Aproape 150 de meciuri a adunat Bradley de Nooijer pentru Viitorul/Farul. Gică Hagi l-a adus prima dată în România în 2017.

În sezonul precedent, olandezul a bifat 38 de meciuri pentru dobrogeni, reușind un gol și șase assist-uri.

200.000 de euro a încasat Farul pentru transferul lui Bradley de Nooijer la CSKA Sofia.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a transferat opt jucători după plecarea lui de Nooijer

Gică Hagi a avut o campanie de transferuri uimitoare la începutul acestei veri, reușind să aducă nu mai puțin 8 jucători.

Jucătorii care au semnat cu Farul sunt: Dragoș Nedelcu – de la FCSB, Gabriel Torje – de la Dinamo, Vlad Morar – de la Dinamo, Romario Benzar – de la Lecce, Alexandru Buzbuchi – ultima oară la Gaz Metan, Kevin Doukoure – de la Tabor Sezana, Jeremy Corinus – de la Academica Clinceni și Ayrton Mboko – de la Academica Clinceni.

Pe lista plecărilor de la Farul, pe lângă de Nooijer, se adaugă și Jefte Betancor (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Rapid), Florin Purece (U Cluj), Laurențiu Brănescu (U Cluj) și Michael Omoh (liber de contract).

Singura condiție ca Gigi Becali să mai bage bani în transferuri

Mihai Stoica a transmis că Gigi Becali nu se grăbeşte să facă transferuri pe bandă rulantă. Patronul roş-albaştrilor are de gând să „spargă” banca doar dacă echipa sa se va califica în grupele Conference League sau un jucător va pleca de la club.

„Ne-am oprit cu transferurile. Doar dacă pleacă cineva. Dacă ne calificăm în grupe, da, cine ştie. Ăştia suntem”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”