Închide meniul

Decizie grea pentru Marcel Bîrsan în prelungirile primei reprize! Arbitrul meciului Universitatea Craiova – FCSB a dictat penalty

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 ianuarie 2024, 21:09

Decizie grea pentru Marcel Bîrsan în prelungirile primei reprize! Arbitrul meciului Universitatea Craiova – FCSB a dictat penalty

Decizie grea pentru Marcel Bîrsan în prelungirile primei reprize

Marcel Bîrsan, la un meci / Hepta

Decizie grea pentru Marcel Bîrsan în prelungirile primei reprize ale derby-ului Universitatea Craiova – FCSB! Zajkov a atins mingea cu mâna în careu, iar Bîrsan a mers să vadă faza pe ecran, după consultarea cu arbitrii din camera VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a urmărit faza pe ecranul de lângă gazon, Marcel Bîrsan a arătat punctul cu var. Darius Olaru a transformat fără probleme penalty-ul, iar „roş-albaştrii” au intrat la cabine în avantaj.

Decizie grea pentru Marcel Bîrsan în prelungirile primei reprize!

Marcel Bîrsan a avut nevoie de mai multe minute până să ia decizia şi să arate punctul cu var.

Dacă scorul din derby-ul Universitatea Craiova – FCSB rămâne acelaşi, echipa patronată de Gigi Becali îşi consolidează avantajul de 11 puncte faţă de a doua clasată, care este Rapid în acest moment.

CFR Cluj o întâlneşte pe FC Voluntari luni, de la ora 20:00, în meciul de debut al lui Adrian Mutu pe banca ardelenilor.

Reclamă

Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! Un suporter rănit a fost luat cu Ambulanţa! Ce s-a întâmplat

Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! În minutul 7 al partidei, jocul a fost întrerupt, ambulanţa îndreptându-se spre tribună.

Un suporter a fost rănit, fiind lovit de un obiect aruncat din tribună. Imaginile surprinse de camerele video l-au arătat pe suporterul rănit. Acesta a fost preluat de ambulanţă, în timp ce îi curgea abundent sânge pe faţă.

Jocul a fost reluat din minutul 10, după ce suporterul a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital. Ambulanţa a trecut prin teren cu suporterul rănit pe care tocmai îl preluase.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, ofensivă totală în derby-ul cu Universitatea Craiova. „Tripleta magică” a lui Becali atacă a doua victorie din 2024

FCSB este în ofensivă totală în derby-ul cu Universitatea Craiova. Elias Charambous i-a făcut pe plac lui Gigi Becali şi i-a trimis în atac pe cei 3 jucători anunţaţi de patronul de la FCSB.

FCSB mizează totul pe cartea atacului în derby-ul cu Universitatea Craiova. Alexandru Băluţă, Luis Phelipe şi Florinel Coman sunt oamenii de la care Gigi Becali aşteaptă goluri. Este pentru prima dată că FCSB atacă cu tripleta visată de Gigi Becali. Coman nu a jucat cu UTA, fiind suspendat.

O victorie cu Universitatea Craiova ar păstra distanţa de 11 puncte faţă de Rapid, dar ar şi mări diferenţa faţă de olteni la 16 puncte. La mijloc, Charalambous mizează pe aceeaşi jucători ca şi în partida cu UTA: Şut, Olaru şi Lixandru.

Echipa de start a FCSB în partida cu Universitatea Craiova

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Lixandru – Al. Băluță, Luis Phelipe, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova. Patronul FCSB-ului a anunţat, recent, că va spune mereu echipa înainte de meciuri, după ce a fost chemat la Comisia de Disciplină de secretarul general al FRF, Radu Vişan.

Reclamă

Ăştia 3 nu pot lipsi din echipă. Phelipe, Coman şi Băluţă, ca să ştie toată lumea. Fotbalist adevărat (n.r.: Luis Phelipe), se joacă cu mingea, nu o pierde.

Phelipe va juca în centru. El va fi atacant în centrul atacului. Asta e părerea mea. El trebuie să fie în centrul atacului. 500% cu ăştia vom ataca. Olaru şi Şut, al treilea cred că e Lixandru. I-am spus lui Rotaru. Şi cu ăia 2, 8.

Părţile laterale nu le ştim încă. Asta e problema, cu Under 21. (n.r: E de scos Radunovic?) Nu ştiu eu deocamdată cine iese. Cade Radunovic sau cade Creţu. Între Tavi şi Luis Phelipe nu se mai pune problema, am văzut ieri”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și