Închide meniul

Decizie surprinzătoare a lui Mirel Rădoi! Bogdan Mitrea, titular în Universitatea Craiova – Botoşani, în ziua în care a fost prezentat oficial

Viviana Moraru Publicat: 29 august 2022, 20:43

Decizie surprinzătoare a lui Mirel Rădoi! Bogdan Mitrea, titular în Universitatea Craiova – Botoşani, în ziua în care a fost prezentat oficial

Mirel Rădoi le va susţine pe CFR Cluj şi FCSB în Conference League

Mirel Rădoi, la antrenamentul Universităţii Craiova/ Facebook Universitatea Craiova

  • Mirel Rădoi l-a titularizat pe Bogdan Mitrea
  • Fundaşul a fost prezentat oficial cu doar câteva ore înainte de partida cu Botoşani

Mirel Rădoi a luat decizie surprinzătoare, şi l-a titularizat pe Bogdan Mitrea în Universitatea Craiova – Botoşani, meciul din etapa a şaptea din Liga 1. Transferul fundaşului de la Sepsi a fost anunţat cu câteva ore înainte de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Mitrea va face pereche în apărarea Universităţii Craiova cu Paul Papp şi Valerică Găman, ceilalţit doi stopperi folosiţi de Mirel Rădoi pentru partida cu Botoşani.

Decizia surprinzătoare a lui Mirel Rădoi. Bogdan Mitrea, titular în Universitatea Craiova – Botoşani

Mirel Rădoi îl trimite în teren pe Bogdan Mitrea, noul jucător al Uiversităţii Craiova, încă din primul minut al partidei cu Botoşani. Fundaşul a bifat 10 partidei în acest sezon la Sepsi, în toate competiţiile, marcând şi un gol în victoria cu FC Argeş.

Reclamă

Bogdan Mitrea a fost prezentat de Universitatea Craiova chiar în ziua meciului cu Botoşani. Fundaşul a ajuns în Bănie, după ce Mihai Rotaru i-a achitat lui Sepsi clauza de reziliere de 250.000 de euro.

Paul Papp va reveni pe teren, în partida cu trupa lui Mihai Teja, după eliminarea din partida tur cu Hapoel Beer Sheva. Oltenii vor să facă uitată eliminarea dramatică suferită în play-off-ul Conference League, şi ţintesc o victorie cu Botoşani, echipă neînvinsă în actualul sezon.

Reclamă

Bogdan Mitrea, prezentat oficial la Universitatea Craiova

Bogdan Mitrea a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. În vârstă de 34 de ani, fundașul a fost transferat de la Sepsi, echipă unde devenise căpitan.

Cotat la 600.000 de euro, Mitrea a cucerit două trofee cu Sepsi, Cupa şi Supercupa României. Fundaşul a ajuns la Sfântu Gheorghe în 2020, de la Spartak Trnava.

”Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu fundașul Bogdan Mitrea, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru următorii 2 ani. El este apt de joc începând de astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Câștigător al Cupei și Supercupei României în calitate de căpitan al echipei Sepsi OSK în sezonul recent încheiat, noul nostru fundaș a mai evoluat la Spartak Trnava, Ascoli, FC Viitorul, FCSB și CSMS Iași”, a anunțat Universitatea Craiova.

Mitrea a oferit și prima reacție după ce a fost prezentat oficial.

„Mă bucur că sunt aici. Tot ceea ce înseamnă Universitatea Craiova în istoria fotbalului românesc, în ultimii ani, m-a determinat să vin în Bănie”, a spus fotbalistul.

„Mitrea ne-a rugat să-l lăsăm să plece!”

Universitatea Craiova l-a transferat pe Bogdan Mitrea. Mutarea s-a realizat chiar înaintea meciului cu Hapoel Beer Sheva din play-off-ul Conference League. În vârstă de 34 de ani, Mitrea era căpitanul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Prima oferă a lui Mihai Rotaru pentru Mitrea a fost de 100.000 de euro, însă covăsnenii au refuzat. Patronul oltenilor a plusat şi a achitat clauza de reziliere în valoare de 250.000 de euro, potrivit gsp.ro. Fundaşul şi-a luat rămas bun de la colegii săi în această dimineaţă.

„În proportie de 90%, transferul e rezolvat. Știți cum e, până nu semnează contractul nu e gata. Noi ne-am înțeles cu Craiova, el s-a înțeles cu noul club, de principiu e totul rezolvat.

Ne-a rugat să-l lăsăm să plece, are o vârstă, îi mulțumim pentru tot. Cine știe, poate vom mai colabora cândva”, a declarat Attila Hadnagy, potrivit sursei citate.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 19 mart., 16:43
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova