Închide meniul

Deian Sorescu a vrut să se lase de fotbal. Dezvăluiri teribile după debutul la FCSB: „M-am chinuit. Ca să ies la un suc cu iubita împrumutam bani!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2023, 19:28

Deian Sorescu a vrut să se lase de fotbal. Dezvăluiri teribile după debutul la FCSB: „M-am chinuit. Ca să ies la un suc cu iubita împrumutam bani!

Deian Sorescu a vrut să se lase de fotbal

Captură Antena Sport

Deian Sorescu a vrut să se lase de fotbal. Dezvăluiri teribile după debutul la FCSB. Sorescu a dezvăluit că a avut un moment când a vrut să se lase de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cariera în fotbal a lui Deian Sorescu putea să fie încheiată în urmă cu 5 ani. Chiar actualul jucător de la FCSB a făcut aceste dezvăluiri.

Deian Sorescu a vrut să se lase de fotbal

(Dacă îşi spunea cineva acum 10 ani că o să ajungi să joci la FCSB, îl credeai?) Acum 10 ani… nu, pentru că acum 5-6 ani voiam să mă las. Au fost probleme la Timişoara, în prima ligă, cu echipa de acolo. M-au chinuit puţin, am stat un an de zile. Şi m-au dus în liga a 2-a, îţi dai seama, a fost ceva pentru un copil ca mine, cu dorinţa de a juca, şi lotul subţire. Totuşi nu am avut şansă de a evolua. M-am dus în liga a doua şi am zis că anul ăla rămâne anul în care mă salvez sau mă las. Pentru că aveam 380 de lei salariu şi ghetele erau 900. Ca să ies la un suc cu iubita ce făceam? Împrumutam bani!„, a dezvăluit Deian Sorescu.

„Erai stelist de mic?” Răspunsul total neaşteptat dat de Deian Sorescu

„Erai stelist de mic?” Răspunsul total neaşteptat dat de Deian Sorescu când a fost întrebat despre echipa favorită. Sorescu spune că nu a ţinut cu nicio echipă când era mic, un lucru suprinzător pentru un fotbalist.

Nu, nu am ţinut cu nicio echipă de mic, să spun sincer. Nu am avut o favorită ca şi alţi copii. Dar acele poze au apărut şi în perioada în care am fost la Dinamo… era atunci un trial pentru echipa naţională de juniori şi venise echipa mare a Stelei. Clar, orice copil care vede echipa mare a Stelei, plus fiind şi prieten cu Latovlevici… din aceeaşi zonă… oraş, sat… am vrut să fac poză cu toată lumea. Nu a fost nimic intenţionat„, a spus Deian Sorescu, în cantonamentul din Antalya, la finalul amicalului cu Pogon.

Reclamă

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo, după ce a debutat la FCSB

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo nu s-a lăsat mult aşteptat. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a fost împrumutat de Rakow la FCSB până la vară. Gigi Becali are şi opţiunea de a-l transfera definitiv.

(Reporter: A contat în decizia ta şi acel moment de la Mioveni, când te-au dezbrăcat suporterii lui Dinamo?) Clar, da! A contat foarte mult, acolo a fost ultimul meu meci în care am îmbrăcat acel tricou. Dacă mi l-au dat jos, înseamnă că nu am meritat să-l port.

Da, cu siguranţă (n.r. dacă va conta în viitorul său că a jucat la Dinamo). Mă aştept la multe gânduri bune, între ghilimele. Dar nu avem ce face, e viaţa de fotbalist, îmi asum şi v-am spus. Acum sunt la FCSB şi voi lupta la această echipă.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Ai vorbit cu cei din galeria lui FCSB?) Da, am vorbit. M-au încurajat, au spus că sunt alături de mine şi că mă primesc cu braţele deschise şi că trebuie să luptăm pentru echipa asta„, a declarat Deian Sorescu după amicalul din Antalya.

La finalul partidei CS Mioveni – Dinamo, 2-1, din decembrie 2021, Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de mai mulți suporteri furioși ai „câinilor”.Sorescu a fost transferat de Rakow Czestochowa, în ianuarie 2022, de la Dinamo, pentru 800.000 de euro.

Recomandări
  • Deian Sorescu a vrut să se lase de fotbal

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:58 Veste proastă pentru Edi Iordănescu! Un „tricolor” s-a accidentat şi riscă să se opereze 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și