Închide meniul
Foto

Deian Sorescu, gestul care îi va face pe dinamoviști să ia „foc”! Ce a putut să facă în fața galeriei FCSB-ului

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 martie 2023, 9:42

Deian Sorescu, gestul care îi va face pe dinamoviști să ia foc”! Ce a putut să facă în fața galeriei FCSB-ului

Deian Sorescu, gestul care îi va face pe dinamoviști să ia „foc”

Deian Sorescu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Deian Sorescu, gestul care îi va face pe dinamoviști să ia „foc”! Fostul „câine” a uitat complet de trecutul său dinamovist, dovadă fiind faptul că, la finalul partidei FCSB – Petrolul, 4-1, a sărutat un fular roș-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a fost transferat de FCSB, sub formă de împrumut, la începutul acestui an, de la Rakow. Împrumutul acestuia urmează să expire la finalul actualului sezon, însă FCSB are varianta de a-l cumpăra definitiv.

Deian Sorescu, gestul care îi va face pe dinamoviști să ia „foc”

FCSB a zdrobit-o pe Petrolul, în etapa a 28-a a Ligii 1, reușind să se impună cu scorul de 4-1. Deian Sorescu a fost integralist în partida de pe „Arena Națională”.

La finalul meciului, Sorescu a făcut un gest care îi va înfuria la maximum pe fanii lui Dinamo. Actualul jucător al celor de la FCSB a sărutat un fular roș-albastru, la îndemnul ultrașilor din Peluza Nord, fără să țină cont de trecutul său dinamovist.

Deian Sorescu a evoluat timp de patru ani în tricoul celor de la Dinamo, în perioada 2018-2022.

Reclamă
Momentul în care Deian Sorescu a sărutat un fular FCSB / sport.ro

Florin Prunea nu îl consideră dinamovist pe Deian Sorescu

În momentul în care s-a aflat despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB, Florin Prunea a declarat că această mutare nu reprezintă o lovitură pentru Dinamo, deoarece fotbalistul, în vârstă de 25 de ani, nu poate fi considerat dinamovist.

„Sorescu știe cel mai bine ce are de făcut. Foarte bine, vine la un club puternic din România. Foarte bine dacă se face. (N.r. – Se poate vorbi despre trădare?) În niciun caz, s-au dus vremurile alea. Jucătorul de fotbal trebuie să facă ce e cel mai bine pentru el. Eu am avut în 90′, 96 și 98′ în fiecare an ofertă de la Steaua.

Sigur, n-am putut să fac pasul. Am fost crescut de Dinamo, dar Sorescu este un jucător care a trecut pe la Dinamo, nu este crescut de Dinamo, nu este asimilat ca un mare dinamovist. A stat 4 ani la Dinamo, nu poate fi numit dinamovist. Dar este un jucător foarte bun, dacă FCSB reușește să-l ia, este o afacere bună. Joacă și pe mai multe posturi și este un jucător exemplu, un jucător foarte bun care n-a făcut probleme pe unde a fost.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Se poate impune la FCSB?) Fără probleme, este un jucător de echipă națională. Dar eu sunt curios dacă se face, nu cred că se face. Ar fi un pas în spate pentru el pentru că s-a dus la o echipă bună din campionatul Poloniei și pe un salariu, bănuiesc, destul de mare. Nu știu dacă FCSB poate să îi suporte salariul pe care îl câștigă în Polonia”, spunea Florin Prunea, la începutul anului, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Deian Sorescu: „Nu vreau să fiu judecat după echipa la care am fost!”

„Mă simt bine și sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, cu o istorie foarte bogată. Sper să facem o treabă frumoasă împreună. 

Pe plan personal vreau să am continuitate, așa cum am avut în ultima parte în campionatul Poloniei, în care am avut evoluții bune.  În ceea ce privește echipa, vreau să ne atingem obiectivul și să luptăm acolo sus. Dar nu vreau să vorbesc acum pentru că este drum lung, mai sunt multe etape până la terminarea campionatului regular.

Sper să fiu la fel de bine primit de fani așa cum am fost de colegi. Vreau să fiu judecat după evoluții, nu după echipa la care am fost (n.r. Dinamo). Sunt un jucător profesionist și îmi fac treaba la orice echipă voi fi”, a fost prima declarație a lui Deian Sorescu, după ce a semnat cu FCSB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și