Închide meniul

Denis Alibec, încrezător înainte de Farul – Rapid: „Le ştiu calităţile!”

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 17:23

Reclamă
Denis Alibec, încrezător înainte de Farul – Rapid: Le ştiu calităţile!”

Denis Alibec rămâne la Farul Constanța

Denis Alibec, în timpul unui meci pentru Farul Constanța / Profimedia

Denis Alibec este încrezător înainte de Farul – Rapid, partidă care contează pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. În prezent, Farul este lider în Liga 1, cu 43 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec susține că îi cunoaște foarte bine pe jucătorii Rapidului, motiv pentru care nu concepe altceva decât o victorie din meciul cu bucureștenii.

Denis Alibec, încrezător înainte de Farul – Rapid

Totodată, vârful constănțenilor este convins că trupa lui Gică Hagi va fi ajutată și de susținerea fanilor, care vin în număr mare la meciurile de acasă.

„Sperăm într-o nouă victorie cu Rapid, pentru că acasă am reușit să îi batem de două ori. Sperăm să facem un meci bun, pentru că avem nevoie de aceste trei puncte cu siguranţă.

Va fi un meci greu, ei au moral bun după cele două victorii. Au jucat foarte bine, se vede că au o echipă cu experienţă, cu calitate, dar şi noi suntem foarte puternici şi cred că putem face faţă presiunii. În toate meciurile pe care le-au jucat acasă au făcut-o foarte bine, dar noi ştim să îi contracarăm şi cu siguranţă vom face un meci mare.

Reclamă

Nu îmi e teamă de meciurile cu Rapid, am jucat cred că de 20 de ori cu ei, le ştiu calităţile, şi ei pe ale mele. Cu siguranţă va fi un meci frumos, aşa cum au fost toate contra Rapidului.

Când joacă pe Giuleşti, suporterii îi împing de la spate, trebuie să dea totul pe teren. Aşa cum trebuie să o facem şi noi acasă, pentru că fanii sunt alături de noi şi trebuie să mergem împreună să luăm campionatul. Noi aşa am simţit, că au fost mai grele meciurile din Giuleşti, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche şi trebuie să fim pregătiţi pentru orice mâine”, a declarat Denis Alibec, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Gică Hagi a anunțat că se confruntă cu probleme de lot, înainte de Farul – Rapid

Gică Hagi a anunțat că, pe lângă Gustavo, nu se va putea baza nici pe Mihai Popescu, la meciul cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„E clar că trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci în parte. Am avut această strategia de la începutul campionatului, să încercăm să jucăm un fotbal bun și să câștigăm. Rapid e o echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu un antrenor care a arătat că are un potențial foarte mare. Noi și Rapid suntem echipele care am arătat că putem să ne batem cum cele mai bune echipe din România, care au arătat că își propun să câștigăm campionatul.

Din păcate, săptămâna trecută l-am pierdut pe Gustavo, iar săptămâna asta l-am pierdut și pe Popescu. O problemă la genunchi. Încă nu știm clar cât va sta, dar nu cred că va mai fi apt pentru aceste ultimele patru meciuri”, a spus Gică Hagi.

Partida Farul – Rapid este programată sâmbătă, de la ora 21:30, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și