Închide meniul

Denis Alibec nu s-a abținut de la nimic, de Sărbători: „Am mâncat de toate: sarmale, friptură și boeuf!”. Cu ce greutate s-a întors din vacanță

Cosmin Cioboată Publicat: 5 ianuarie 2023, 13:30

Reclamă
Denis Alibec nu s-a abținut de la nimic, de Sărbători: „Am mâncat de toate: sarmale, friptură și boeuf!. Cu ce greutate s-a întors din vacanță

Denis Alibec poate pleca gratis de la Farul

Profimedia

Denis Alibec nu s-a abținut de la nimic, de Sărbători. Atacantul de la Farul Constanța împlinește astăzi 32 de ani. Alibec a revenit la antrenamentele echipei lui Gică Hagi cu planuri mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec s-a relaxat în vacanță, iar acum s-a întors la treabă cu gândul să câștige titlul în Liga 1, alături de Farul.

Denis Alibec nu s-a abținut de la nimic, de Sărbători

În vacanța de Sărbători, Denis Alibec a gustat din toate preparatele, în frunte cu sarmalele și friptura. Chiar dacă a mâncat din toate, omul de gol al „Regelui” spune că a revenit la antrenamente cu aceeași greutate.

„Chiar am venit cu aceeaşi greutate. Sunt mândru de mine că nu m-am îngrăşat. Sper să o ţin tot aşa, să joc ca în turul de campionat. Am mâncat de toate: sarmale, friptură, cozonac şi salată de boeuf.

Ca de obicei, ziua mea este în cantonament. Mă simt bine, dar trece repede timpul. Asta este viaţa şi trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem. Mereu am fost alături de colegi de ziua mea. Nu am timp să fac prea multe.

Reclamă

Dar primesc torturi, mesaje şi sunt bucuros pentru asta. Nu prea îmi place să primesc cadouri. Perioada de vacanţă a fost cam scurtă, dar ne-am încărcat bateriile, am stat cu familiile şi asta este cel mai important”, a spus Denis Alibec, pentru Farul Constanța TV.

Denis Alibec este al doilea marcator al campionatului, cu 9 goluri. Cu 9 etape rămase din sezonul regulat, Farul se află pe primul loc în Liga 1, cu un avans de un singur punct față de CFR Cluj.

Denis Alibec și-a pus o dorinţă uriaşă de ziua sa

Denis Alibec și-a pus o dorinţă uriaşă de ziua sa. Atacantul Farului vrea să câştige campionatul cu echipa lui Gică Hagi şi să ajungă cu naţionala României la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec (32 de ani) recunoaşte că dacă avea mintea de acum, putea să joace în continuare în Italia. Alibec s-a transferat la vârsta de 18 ani la Inter, însă a jucat doar două meciuri la echipa mare.

„Mă simt bine. Trece timpul cam repede, dar ce să facem? Asta este viața! Mereu am fost alături de colegi de ziua mea, la antrenamente. Am primit mesaje și sunt bucuros. Nu prea îmi place să primesc cadouri. Sper să reușesc să joc la fel ca-n turul de campionat. Primele trei meciuri de campionat sunt foarte important, sper să luăm 9 puncte și să rămânem acolo, sus.

Nu am foarte multe regrete. Dar dacă aveam mintea de acum, poate eram și acum în Italia. Dar mergem înainte. În 2023 vreau să câștigăm campionatul și să mă calific cu naționala la EURO„, a mai declarat Alibec.

Denis Alibec şi-a ales antrenorii preferaţi din carieră

Denis Alibec şi-a ales antrenorii preferaţi. De-a lungul carierei, atacantul de la Farul a lucrat cu mai mulţi tehnicieni, însă în „inima” sa au rămas doar trei. Primul pe lista internaţionalului român a fost Gică Hagi, urmat de Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf.

Alibec a fost transferat de Farul, la începutul actualului sezon, după ce şi-a încheiat aventura la la Atromitos, în prima ligă din Grecia. Atacantul a „renăscut” sub comanda lui Gică Hagi, antrenor la adresa căruia a avut mereu cuvinte de laudă.

Cu Marius Şumudică, Denis Alibec a devenit campion în Liga 1, cu Astra, în 2016, în timp ce alături de Laurenţiu Reghecampf a lucrat la FCSB.

La mine e important să mă respecţi ca jucător şi voi da totul pentru tine. (n.r. cu ce antrenor ai avut cea mai bună relaţie şi ţi-a oferit cel mai mult confort?) În primul rând, domnul Hagi, Marius Şumudică, Reghecampf.

Reclamă

Cu majoritatea m-am înţeles foarte bine. (n.r. cărui antrenor îi eşti recunoscător?) Tuturor, pentru că de la toţi am avut de învăţat ceva, nu pot să dau un nume acum”, a declarat, recent, Denis Alibec, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și