Închide meniul

Denis Alibec şi-a ales antrenorii preferaţi! Cu ce tehnicieni a colaborat cel mai bine atacantul de la Farul: „Dacă mă respecţi, dau totul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2022, 13:10

Denis Alibec şi-a ales antrenorii preferaţi! Cu ce tehnicieni a colaborat cel mai bine atacantul de la Farul: „Dacă mă respecţi, dau totul!

Denis Alibec şi-a ales antrenorii preferaţi

Denis Alibec, în timpul unei partide/ Hepta

Denis Alibec şi-a ales antrenorii preferaţi. De-a lungul carierei, atacantul de la Farul a lucrat cu mai mulţi tehnicieni, însă în „inima” sa au rămas doar trei, primul nominalizat fiind „Regele” Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost transferat de Farul, la începutul actualului sezon, după ce şi-a încheiat aventura la la Atromitos, în prima ligă din Grecia. Atacantul a „renăscut” sub comanda lui Gică Hagi, antrenor la adresa căruia a avut mereu cuvinte de laudă.

Denis Alibec şi-a ales antrenorii preferaţi

Denis Alibec a rostit numele a trei tehnicieni, atunci când a fost întrebat despre antrenorul care a avut cel mai mare impact asupra sa. Primul pe lista internaţionalului român a fost Gică Hagi, urmat de Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf.

Cu Marius Şumudică, Denis Alibec a devenit campion în Liga 1, cu Astra, în 2016, în timp ce alături de Laurenţiu Reghecampf a lucrat la FCSB.

La mine e important să mă respecţi ca jucător şi voi da totul pentru tine. (n.r. cu ce antrenor ai avut cea mai bună relaţie şi ţi-a oferit cel mai mult confort?) În primul rând, domnul Hagi, Marius Şumudică, Reghecampf.

Reclamă

Cu majoritatea m-am înţeles foarte bine. (n.r. cărui antrenor îi eşti recunoscător?) Tuturor, pentru că de la toţi am avut de învăţat ceva, nu pot să dau un nume acum”, a declarat Denis Alibec, pentru orangesport.ro.

În acest sezon, Denis Alibec a evoluat în 16 partide pentru Farul, şi a reuşit să marcheze nouă goluri şi să contribuie cu pasă decisivă la alte patru reuşite.

Denis Alibec poate pleca de la Farul în această iarnă! Anunțul lui Gică Popescu

Farul este dispusă să renunțe la unul dintre cei mai buni jucători ai săi, și anume Denis Alibec, după cum anunță Gică Popescu. Oficialul constănțenilor a dezvăluit că atacantul va primi mână liberă să plece, dacă va primi o ofertă de neratat dintr-un campionat din străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, oficialul de la Farul a dezvăluit că atacantul român poate atrage atenția unor cluburi din străinătate, și dacă acesta va dori să plece, echipa „Regelui” nu se va împotrivi transferului său. Denis Alibec are contract la malul mării până la sfârșitul sezonului.

„Eu l-am văzut pe Alibec numai din exterior. De când a venit la Farul, l-am văzut foarte determinat, hotărât să revină la forma sa de vârf, să joace în echipa naţională.

Unul din lucrurile… Gică face multe lucruri bune, dar cel mai bun pe care îl face este că ştie cum să motiveze jucătorii. Uite ce jucători au venit la Farul, care erau consideraţi terminaţi din punct de vedere al dorinţei de performanţă. Au venit la Farul şi au renăscut, aşa a fost şi cu Alibec, aşa a fost şi în trecut.

Ne bucurăm şi vrem să stea cât mai mult, dacă va primi ofertă din străintăte, îl vom lăsa să meargă la mai bine. Poate va veni o echipă importantă să îl oferteze şi să aibă dorinţa să plece, să facă performanţă afară.

Nu scoatem jucătorii pe tarabă, <<veniţi şi ofertaţi-ne jucătorii>>, dar spuneam mai devreme, în momentul în care ai o evoluţie bună ca jucător, e normal să ai rezultate”, a declarat Gică Popescu, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și