Închide meniul

Dennis Politic, răspuns tranşant atunci când a fost întrebat ce ar face dacă Gigi Becali l-ar dori alături de Abdallah la FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 august 2024, 15:11

Reclamă
Dennis Politic, răspuns tranşant atunci când a fost întrebat ce ar face dacă Gigi Becali l-ar dori alături de Abdallah la FCSB!

Dennis Politic, răspuns tranşant atunci când a fost întrebat ce ar face dacă Gigi Becali l-ar dori alături de Abdallah la FCSB!

Dennis Politic, în timpul unui meci al lui Dinamo / Profimedia Images

Dennis Politic a avut un răspuns tranşant atunci când a fost întrebat ce ar face dacă Gigi Becali l-ar dori alături de Abdallah la FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Politic, care e foarte iubit de fanii lui Dinamo, a exclus din start o astfel de variantă. Nici pe colegul său Abdallah nu îl vede la FCSB, deşi Gigi Becali a anunţat că şi-l doreşte.

Dennis Politic, răspuns tranşant atunci când a fost întrebat ce ar face dacă Gigi Becali l-ar dori alături de Abdallah la FCSB!

Îl vezi pe Abdallah la FCSB?”, a fost întrebat Dennis Politic, potrivit gsp.ro. „Nu știu, nu ține de mine să comentez ce-și dorește nea Gigi, ce-și dorește Hakim. Când știi că ești apreciat, iar el este foarte-foarte apreciat aici la Dinamo, de la staff, jucători, fani, nu ai de ce să schimbi. A avut momente bune aici, poate oferi calitate în continuare”, a răspuns Dennis Politic.

Ulterior, Politic a fost întrebat şi ce ar face el dacă Becali l-ar dori alături de Abdallah la FCSB. „Nici nu mă gândesc la așa ceva. Sunt foarte fericit la Dinamo. Am planuri mari în ceea ce privește acest sezon. Momentan, îmi doresc să revin pe gazon, să mă recuperez bine și să fac o treabă bună în tricoul lui Dinamo”, a răspuns căpitanul lui Dinamo.

Dennis Politic va lipsi de la derby-ul cu Rapid din pricina problemelor medicale. În absenţa lui, cel mai probabil banderola de căpitan va fi purtată de Eddy Gnahore.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu sunt apţi” Zeljko Kopic le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Ce a spus de Abdallah

Zeljko Kopic le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Petru Neagu şi Dennis Politic nu vor evolua niciun minut cu Rapid.

În ceea ce îl priveşte pe Hakim Abdallah, antrenorul „câinilor” este optimist că el va putea intra din primul minut pe teren cu Rapid.

Petru și Dennis nu sunt apți pentru acest joc. Prima estimare este de trei săptămâni. Vom da totul pentru a îi recupera cât mai rapid. Hakim este apt. A participat la ultimele două antrenamente.

Reclamă

Cred în el, în mentalitatea și atitudinea lui. Va fi pregătit pentru jocul de mâine. Nu am prevăzut aceste accidentări, nu am fost încântat. În primele partide, au jucat cu un sistem în fundaș, apoi au schimbat, la ultima partidă, într-o formație cu 4 fundași.

Rezultatele lor nu au fost cele așteptate, au avut unele probleme. În situații de genul, vor da totul, încă din prima secundă, mai ales că joacă pe teren propriu.

Nu cred că suntem favoriți, însă suntem pregătiți să luptăm și să dăm totul pentru un rezultat bun. Pentru noi, orice partidă este la fel de importantă, sunt tot trei puncte puse în joc.

Trebuie să îmbunătățim ceea ce avem de îmbunătățit, să ne arătăm calitățile. Eu cred în toți jucătorii mei. Avem unii jucători tineri, care nu au experiență, însă am încredere în ei. Oricine care va intra pe teren va evolua la nivelul pe care-l așteptăm”, a declarat Zeljko Kopic în conferinţa de presă organizată înainte de derby-ul Rapid – Dinamo.

Rapid – Dinamo se dispută duminică, de la ora 21:30, pe stadionul Giuleşti. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali vrea să îl transfere pe Hakim Abdallah dacă Darius Olaru pleacă de la FCSB!

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl transfere pe Hakim Abdallah de la Dinamo dacă Darius Olaru va pleca. Finanţatorul FCSB-ului a declarat că Darius Olaru are mai multe oferte, una dintre acestea fiind din Rusia.

În vârstă de 26 de ani, Abdallah e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 450.000 de euro.

Eu vreau să văd dacă pleacă Olaru prima dată. Să văd cum joacă Tănase în locul lui. Mai revine şi Tavi Popescu. Altfel, nu are rost să vorbesc acum. Îmi trebuie un atacant, că Tănase ar juca în locul lui Olaru, iar Miculescu nu e atacant.

Din campionat n-am pe cine să aduc. Mie îmi place Abdallah, de la Dinamo. Eu vreau un atacant foarte puternic. FCSB nu stă într-un jucător. Dacă pleacă, atunci să plece”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

În acest sezon de Liga 1, Hakim Abdallah are 2 goluri şi 2 pase de gol în 5 meciuri în care a evoluat pentru Dinamo. Abdallah are 14 prezenţe în naţionala statului Madagascar, pentru care a marcat un gol. El a evoluat şi pentru naţionalele U19 şi U16 ale Franţei. Pentru naţionala U19 a Franţei a marcat un gol.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 19 aug.

„Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi

0:20 19 aug.

Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2

0:03 19 aug.

„Meritam cele trei puncte!” Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid – Dinamo 1-1! Ce a spus şi Ahmed Bani

23:58

VIDEOAEK – OFI Creta 3-0, a fost în AntenaPLAY! Panathinaikos – Asteras 0-1. Surpriză în Superliga Greciei

23:53

„E mai rău decât am crezut!” Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1: „Fanii nu mai au răbdare cu noi”

23:51

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

1 VIDEOBraga, victorie la limită în Liga Portugal, live în AntenaPLAY! Toate rezultatele zilei 2 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 3 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 4 Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf 5 Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri 6 Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă
Citește și