Închide meniul

Diagnosticul primit de Alex Mitriţă! Ce se întâmplă cu starul Universităţii Craiova, pe care Gigi Becali vrea să îl transfere

Bogdan Stănescu Publicat: 8 aprilie 2024, 17:55

Reclamă
Diagnosticul primit de Alex Mitriţă! Ce se întâmplă cu starul Universităţii Craiova, pe care Gigi Becali vrea să îl transfere

Diagnosticul primit de Alex Mitriţă! Ce se întâmplă cu starul Universităţii Craiova

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci / Profimedia Images

Diagnosticul primit de Alex Mitriţă este unul dur, dar starul Universităţii Craiova va reveni pe teren mai devreme decât se credea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriţă ar fi deja refăcut după entorsa la gleznă şi va juca în următorul meci al echipei patronate de Mihai Rotaru. Universitatea Craiova – Farul se joacă vineri, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Diagnosticul primit de Alex Mitriţă! Ce se întâmplă cu starul Universităţii Craiova, pe care Gigi Becali vrea să îl transfere

Alex Mitriţă a fost marele absent al meciului FCSB – Universitatea Craiova 2-0. După meci, Gigi Becali l-a inclus pe Alex Mitriţă pe lista transferurilor pe care milionarul vrea să le facă pentru Liga Campionilor.

Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând. 

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu? Rrahmani nu e o soluţie pentru că nu vreau genul ăla de jucător. Vreau un jucător de careu”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă

Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB. Echipa lui Charalambous a câştigat cu 2-0 derby-ul cu Universitatea Craiova şi s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului, cu 7 etape înainte de final. Florinel Coman a marcat un gol din lovitură liberă şi a provocat şi un autogol.

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului. Patronul de la FCSB a anunţat 5 transferuri. Denis Alibec şi Louis Munteanu sunt principalele ţinte făcute de Gigi Becali.

Munteanu e un jucător care mă interesează! Louis ne interesează, am și luat legătura, chiar am luat, de mult! Am ținut secret. Eu chiar am luat legătura, în mod sigur!

Reclamă 4 / 0/3

Și cu Alibec am vorbit, a vorbit și Coman la echipa națională. Din România mai sunt vreo 2 jucători, dar nu zic de ei. Nu mai vreau să mă mândresc. Eu am spus şi înainte de Rapid şi m-am bazat pe valoarea echipei. Este jucător exponenţial Lixandru.

Eu aveam nevoie de un duş rece cu Rapid ca să termin cu trufia. Eu m-am bazat pe valoarea echipei. Nu numai control, am avut şi ocazii. Vreau un atacant pe care o să îl cumpărăm, mai vreau unul în dreapta. Tavi e bunicel, dar nu e ceea ce vreau eu pentru Europa. Vor veni 3-4 jucători. Am vorbit cu MM. Trebuie să luăm 5 jucători.

Pe mine asta mă interesează, Liga Campionilor. Pe mine asta mă interesează, Liga Campionilor. Și ca să atac Liga Campionilor trebuie să iau un atacant de careu, unul pe dreapta, încă un mijlocaș gen Bourceanu și trebuie să mai luăm și un fundaș stânga, și un fundaș dreapta”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și