Închide meniul

Dialog fabulos Dan Şucu – Mihai Rotaru! Patronul Rapidului a dezvăluit schimbul de replici pe care l-au avut cei doi

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 12:13

Reclamă
Dialog fabulos Dan Şucu – Mihai Rotaru! Patronul Rapidului a dezvăluit schimbul de replici pe care l-au avut cei doi

Dialog fabulos Dan Şucu - Mihai Rotaru!

Mihai Rotaru şi Dan Şucu / colaj Profimedia Images, Hepta

Dialog fabulos Dan Şucu – Mihai Rotaru! Patronul Rapidului a dezvăluit ce schimb de replici a avut cu Mihai Rotaru înainte şi după meciul Rapid – Universitatea Craiova 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şucu i-a urat succes lui Rotaru, dar după acest meci, iar patronul Universităţii Craiova s-a referit la aceste afirmaţii ale lui Şucu după ce echipa lui a pierdut cu Rapid.

Dialog fabulos Dan Şucu – Mihai Rotaru!

„Am vorbit cu domnul Rotaru. Întotdeauna ne face plăcere să ne întâlnim. Este unul dintre patronii extrem de civilizați, care au clasă, cu care ai toată plăcerea din lume să stai de povești. E un tip echilibrat și mereu când vine în Giulești, la fel cum procedăm cu toți oaspeții noștri, mergem și îl salutăm.

I-am urat domnului Rotaru, înainte de meci, multă, multă baftă, dar începând cu partida următoare. I-am urat să aibă baftă, dar începând cu meciul următor, a râs și a spus că vorbim după meci”, a dezvăluit Dan Șucu pentru fanatik.ro despre discuţia pe care a avut-o cu Mihai Rotaru.

„Chiar dacă era supărat, a avut prezenţă de spirit”

„Ne-am văzut intersectat iarăși după joc. Evident că era dezamăgit. Normal, nu este plăcut să pierzi, mai ales atunci când investești milioane.

Reclamă

Și pentru că este un om de spirit, mi-a spus: «Domnule Șucu, e clar, mi-ați urat succes înainte de meci, începând cu meciul viitor… E clar, Craiova o să înceapă să câștige și o să avem mai multă baftă începând cu meciurile următoare. Sunt convins că așa se va întîmpla.»

Deci, chiar dacă era supărat, a avut prezență de spirit și mi-a dat un răspuns foarte bun, spunându-mi că sigur, cu bafta pe care i-am urat-o de etapa viitoare, Craiova va începe să și câștige partidele.

Asta este viața, mergem mai departe, dar există un respect foarte mare pentru domnul Rotaru, din partea noastră, a Rapidului și al meu personal”, a mai spus Dan Şucu pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am pretenţia că mă pricep la fotbal!” Motivul pentru care Dan Şucu se teme de derby-ul FCSB – Rapid: „Ne deranjează!”

Dan Şucu a avut o primă reacţie după victoria obţinută de giuleşteni cu Universitatea Craiova, scor 2-0, şi a dezvăluit că se teme de derby-ul FCSB – Rapid. Patronul alb-vişiniilor a recunoscut că este îngrijorat, chiar dacă echipa lui a ajuns la nouă meciuri la rând fără înfrângere.

Finanţatorul Rapidului se teme că Claudiu Petrila va rata derby-ul de etapa viitoare, cu liderul Ligii 1. Jucătorul în vârstă de 22 de ani s-a „rupt” la jumătatea reprizei secunde. A suferit o accidentare la coapsă şi a plecat în cârje de la stadion. Şi Andrei Borza a acuzat dureri în timpul meciului cu oltenii.

Nu știu unde ați văzut un meci ușor, mi s-a părut o echipă extraordinar de puternică. Nu am pretenția că mă pricep la fotbal, nu am spus-o niciodată, dar din punctul meu de vedere, mi s-a părut cea mai puternică echipă pe care am întâlnit-o în sezonul acesta, până acum.

Ce ne deranjează cu siguranță este faptul că vom întâlni FCSB-ul fără doi dintre cei mai puternici jucători ai noștri. Victoria înainte de meciul cu FCSB înseamnă că putem sta liniștiți o săptămână”, a declarat Dan Şucu după Rapid – Universitatea Craiova 2-0.

Rapid – Universitatea Craiova 2-0

Prima repriză a meciului din Giuleşti a fost dominată de craioveni, dar cei care au marcat, pe contraatac, au fost gazdele, prin Funsho Bamgboye, în minutul 36. Borja Valle a majorat scorul în minutul 80, cu un şut deviat şi Rapid s-a impus cu 2-0. În clasament, Rapid este pe locul 3, cu 26 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 22 de puncte.

RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza (Onea 71) – Oaidă (Kait 82), Al. Albu, Al. Ioniţă II (Al. Stan 66) – Funsho Bamgboye, Borja Valle (Cîrjan 81), Petrila (Papeau 66). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CSU CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Badelj, Bancu – A. Creţu (Roguljic 77), Kurtic (Mateiu 84), Houri – Danciu (A. Trică 84), A. Ivan (Markovic 59), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Corneliu Papură

Reclamă

Cartonaşe galbene: P. Iacob 45+1, Oaidă 49, Braun 71 / Houri 33, Badelj 52

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Ionuţ Bobe

Observator: Eduard Dumitrescu

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și