Închide meniul

Dinamo a anunţat transferul momentului în Liga 1! Al 6-lea jucător adus în această iarnă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2024, 13:18

Reclamă
Dinamo a anunţat transferul momentului în Liga 1! Al 6-lea jucător adus în această iarnă

Dinamo a anunţat transferul momentului în Liga 1!

Zeljko Kopic, prezentat la Dinamo - Antena Sport

Dinamo a anunţat un nou transfer în această iarnă. Echipa Zeljko Kopic a anunţat că l-a transferat pe portarul de la Chindia Târgovişte, Dorian Răilean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este transferul cu numărul 6 făcut de Dinamo în această iarnă. Daarko Velkovski (liber), Domagov Pavicic (liber), Petru Neagu (liber), Eddy Gnahore (Ascoli) şi Georgi Milanov.

Dinamo a anunţat un nou transfer! Al 6-lea jucător adus în această iarnă

„Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare, transferul definitiv al portarului Dorian Răilean de la Chindia Târgoviște la Dinamo București.

30 de ani, născut la Chișinău și format la Șeriff Tiraspol, Dorian Răilean a fost titularul reprezentativei Moldovei în preliminariile pentru Euro 2024, cea mai bună campanie de calificare din istoria naționalei de peste Prut.

16 selecții a adunat Dorian Răilean pentru echipa națională a Moldovei. 14 meciuri a apărat Dorian Răilean pentru Chindia Târgoviște în Liga 2, în acest sezon competițional.
Dinamo este un club greu de refuzat și sunt mândru că am venit la una dintre cele mai iubite echipe din România. Sper să ne bucurăm la finalul sezonului, alături de suporteri, de un loc în SuperLigă„, a anunţat Dinamo pe reţelele de socializare.

Reclamă

Dinamo, lovitura anului pe piața transferurilor

Dinamo a dat lovitura anului pe piața transferurilor. Oficialii echipei din Ștefan cel Mare au reușit să se înțeleagă cu un fost star din Premier League, cu sute de meciuri la cel mai înalt nivel.

Este vorba despre Andre Ayew, jucător care are în CV formații de top, precum West Ham, Swansea sau Olympique Marseille. Acesta ar urma să fie al 6-lea transfer al „câinilor”, care i-au mai adus pe: Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic, Petru Neagu și pe Georgi Milanov.

Florin Prunea i-a făcut praf pe Zeljko Kopic şi noile transferuri

Florin Prunea s-a descătuşat la adresa croatului de pe banca lui Dinamo. Mai mult, i-a atacat pe doi dintre cei cinci jucători transferaţi de „câini” în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

„E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab. Nu înțeleg de ce a scos doi atacanți și a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta?

Transferurile… Din ce am văzut, nu pot ajuta mai deloc. Sunt fotbaliști nepregătiți fizic, care nu pot face diferența. O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot așa. Nu are nicio șansă să se salveze, la cum a arătat azi”, a declarat Florin Prunea la prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și