Închide meniul

Dinamo, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Vrea să aducă un atacant care a fost internaţional francez!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 ianuarie 2024, 15:21

Reclamă
Dinamo, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Vrea să aducă un atacant care a fost internaţional francez!

Dinamo, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Dinamo e aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! „Câinii” negociază cu atacantul francez Antoine Baroan (23 de ani) de la Botev Plovdiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul este cotat la 1,6 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. În acest sezon, Baroan a marcat 8 goluri şi a dat 3 assist-uri în cele 12 meciuri pe care le-a disputat în campionatul Bulgariei.

Dinamo, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor!

Antoine Baroan a fost selecţionat o dată în naţionala U17 a Franţei. El mai are contract până în vara acestui an cu Botev Plovdiv, aşa că Dinamo speră să îl aducă la „preţ redus”, notează digisport.ro.

”Noi am declarat că ne mai dorim jucători. Ar trebui să fie jucători care să ducă în sus Dinamo. Ne interesează cinci, după cum am spus. Am transferat într-o zi pentru că așa s-a întâmplat.

Toți au calitate să ajute Dinamo, fiecare din altă perspectivă. Aș vorbi mai puțin eu despre ei. I-am dorit. Ne dorim și un atacant. Stăm ca pe ghimpi. Sunt discuții de 10-15 zile.

Reclamă

Important este să luăm decizii bune. Noi transferăm, dar nu înseamnă că rezolvăm problemele. Nu suntem într-o situație bună, declara Andrei Nicolescu pentru sursa citată.

Dinamo a transferat un jucător trecut pe la Manchester City şi Napoli

Dinamo a transferat un jucător trecut pe la Manchester City şi Napoli! Eddy Gnahore, mijlocaş francez de 30 de ani, a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, în această iarnă.

Dinamo a efectuat deja trei transferuri, în această perioadă de mercato. Darko Velkovski, Domagoj Pavicic şi Petru Neagu au semnat cu formaţia antrenată de Zeljko Kopic.

Reclamă 4 / 0/3

„Bine ai venit, Eddy Gnahoré!

Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului nostru, transferul la Dinamo București al mijlocașului central Eddy Gnahoré, ultima oară la Ascoli, în Serie B.

Eddy Gnahore, al 4-lea jucător adus de Dinamo în această iarnă

Născut în Franța, având părinți de origine din Coasta de Fildeș, Eddy Gnahoré (30 de ani) și-a început cariera de profesionist în Anglia, la Birmingham City, iar la 20 de ani a făcut pasul în campionatul italian.

Carrarese, Napoli, Carpi, Crotone, Perugia, Palermo și Ascoli (Italia), Amiens (Franța) și Wuhan (China) sunt echipele la care a evoluat noul mijlocaș dinamovist.

15 meciuri a jucat Eddy Gnahoré pentru Ascoli în acest sezon competițional, 14 în Serie B și unul în Cupa Italiei.

63 de partide are Eddy Gnahoré în Serie B, liga secundă a campionatului italian: 14 pentru Perugia, 35 pentru Palermo și 14 pentru Ascoli. A jucat un singur meci în Serie A, în Crotone vs Bologna, în 2017.

51 jocuri și 4 goluri a adunat Eddy Gnahoré pentru Amiens în Ligue 1, prima divizie a campionatului francez”, a anunţat Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Eddy Gnahore are 51 de meciuri în Ligue 1

De-a lungul carierei, Gnahore a trecut pe la două formaţii de top din Europa, Manchester City şi Napoli. Francezul a evoluat la formaţia U18 a „cetăţenilor”, timp de două sezoane, între 2010 şi 2012.

Ulterior, în iarna lui 2016, Gnahore a fost transferat de Napoli de la Carrarese. Doar un sezon a stat sub contract cu campioana Italiei următorul jucător al lui Dinamo, fiind împrumutat la trei echipe în această perioadă, urmând ca în vara lui 2018, să fie transferat definitiv de către Perugia.

De asemenea, Eddy Gnahore a evoluat în 51 de meciuri în Ligue 1, reuşind să marcheze şi patru goluri. Acesta a bifat şi două selecţii la naţionala U18 a Franţei, fiind cotat, în prezent, la 400.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și