Închide meniul

Dinamo e dată în judecată de un fotbalist pe care l-a pus pe liber! Suma pe care o cere jucătorul

Bogdan Stănescu Publicat: 25 ianuarie 2024, 8:34

Reclamă
Dinamo e dată în judecată de un fotbalist pe care l-a pus pe liber! Suma pe care o cere jucătorul

Dinamo e dată în judecată de un fotbalist pe care l-a pus pe liber!

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Dinamo e dată în judecată de un fotbalist pe care l-a pus pe liber, Iulian Roşu. Antrenorul croat Zeljko Kopic e decis să schimbe complet lotul „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Roşu s-a adresat Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor (CNSL), comisie din cadrul FRF care va rezolva litigiul cu Dinamo. Potrivit fanatik.ro, el solicită plata tuturor salariilor pe care le mai avea de încasat de la Dinamo până la încheierea contractului.

Dinamo e dată în judecată de un fotbalist pe care l-a pus pe liber!

Dacă va avea câştig de cauză, Dinamo ar trebui să îi plătească lui Iulian Roşu suma de 20.000 de euro.

Antrenorul Zeljko Kopic a decis să renunţe la Iulian Roşu, Filip Dujmovic, Deniz Giafer şi Valentin Borcea. Croatul nu se opreşte însă aici, vrând să renunţe şi la Lamine Ghezali şi Quentin Bena, care nu au dat nici ei randament în Liga 1.

La finalul anului trecut, Quentin Bena şi-a dat un autogol de cascadorii râsului în meciul Dinamo – Oţelul 3-3, în urma căruia „câinii” au fost eliminaţi din Cupa României.

Reclamă

Nici Ghezali nu are de gând să renunţe uşor la contractul pe care îl are cu „roş-albii”. Potrivit prosport.ro, el ar fi izbucnit în lacrimi atunci când a auzit că Dinamo vrea să se despartă de el.

Dinamo a ajuns la 6 jucători aduşi în această iarnă! Echipa lui Zeljko Kopic se schimbă complet

Dinamo a anunţat un nou transfer în această iarnă. Echipa Zeljko Kopic a anunţat că l-a transferat pe portarul de la Chindia Târgovişte, Dorian Răilean.

Acesta este transferul cu numărul 6 făcut de Dinamo în această iarnă. Daarko Velkovski (liber), Domagov Pavicic (liber), Petru Neagu (liber), Eddy Gnahore (Ascoli) şi Georgi Milanov.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare, transferul definitiv al portarului Dorian Răilean de la Chindia Târgoviște la Dinamo București.

30 de ani, născut la Chișinău și format la Șeriff Tiraspol, Dorian Răilean a fost titularul reprezentativei Moldovei în preliminariile pentru Euro 2024, cea mai bună campanie de calificare din istoria naționalei de peste Prut.

16 selecții a adunat Dorian Răilean pentru echipa națională a Moldovei. 14 meciuri a apărat Dorian Răilean pentru Chindia Târgoviște în Liga 2, în acest sezon competițional. Dinamo este un club greu de refuzat și sunt mândru că am venit la una dintre cele mai iubite echipe din România. Sper să ne bucurăm la finalul sezonului, alături de suporteri, de un loc în SuperLigă”, a anunţat Dinamo pe reţelele de socializare.

Dinamo, lovitura anului pe piața transferurilor

Dinamo a dat lovitura anului pe piața transferurilor. Oficialii echipei din Ștefan cel Mare au reușit să se înțeleagă cu un fost star din Premier League, cu sute de meciuri la cel mai înalt nivel.

Este vorba despre Andre Ayew, jucător care are în CV formații de top, precum West Ham, Swansea sau Olympique Marseille. Acesta ar urma să fie al 6-lea transfer al „câinilor”, care i-au mai adus pe: Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic, Petru Neagu și pe Georgi Milanov.

Dinamo a fost învinsă cu 1-0 de Petrolul în primul meci de la reluarea campionatului. „Roş-albii” se află pe locul 15 în Liga 1, având un punct mai mult decât „lanterna” FC Botoşani şi 7 mai puţin decât locul 14, Poli Iaşi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și