Închide meniul

Quentin Bena, autogol uluitor în meciul cu Oţelul! Fază cum rar poţi vedea pe terenul de fotbal!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 decembrie 2023, 23:29

Reclamă
Quentin Bena, autogol uluitor în meciul cu Oţelul! Fază cum rar poţi vedea pe terenul de fotbal!

Quentin Bena, autogol uluitor în meciul cu Oţelul

Quentin Bena, după ce şi-a dat autogol / captura orangesport.ro

Quentin Bena şi-a dat un autogol uluitor în meciul cu Oţelul! Jucătorul francez se afla singur, aproape de poartă, în minutul 53, atunci când un balon centrat de Alex Pop a ajuns la el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neincomodat de nimeni, în timp ce încerca să respingă în corner, Bena şi-a introdus mingea în propria poartă.

Quentin Bena, autogol uluitor în meciul cu Oţelul!

Nici jucătorului francez nu i-a venit să creadă ce a putut face, punându-şi imediat mâinile în cap.

Bena a ratat complet degajarea, lovind greşit balonul şi devenind autorul unui autogol cum se vede extrem de rar pe terenul de fotbal.

Dinamo a fost condusă cu 3-1 de Oţelul, dar putea obţine, in-extremis, calificarea, după ce a marcat două goluri. Gălăţenii au avut şi un om în minus în ultimele minute, Cisse fiind eliminat în minutul 90.

Reclamă

FCU Craiova – FCSB 2-0 și Dinamo – Oțelul 3-3! „Roș-albaștrii” și „câinii”, OUT din Cupa României

FCU Craiova – FCSB 2-0 și Dinamo – Oțelul 3-3! Cele două meciuri au contat pentru ultima etapă a Grupei C din Cupa României.

După aceste rezultate, FCU Craiova și Oțelul Galați s-au calificat în sferturile cupei. Dinamo a avut o ocazie importantă de a întoarce soarta meciului, în prelungiri, dar Gregorio a ratat o lovitură liberă importantă. Astfel, echipele eliminate din competiție au fost FCSB și Dinamo.

Dorinel Munteanu a fost eliminat şi el şi a izbucnit la adresa centralului după ce echipa lui a obţinut dramatic calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată tabloul sferturilor de finală ale Cupei României. Care sunt echipele calificate

Cum arată tabloul sferturilor de finală ale Cupei României. După rezultatele înregistrate în această seară, s-au aflat toate formațiile calificate în această fază a competiției, care se vor lupta pentru câștigarea trofeului.

Ultimele două meciuri din faza grupelor au fost FCU Craiova – FCSB 2-0 și Dinamo – Oțelul 3-3. După aceste rezultate, „roș-albaștrii” și „câinii” au fost eliminați din această competiție. Partidele menționate anterior au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Odată cu finalul partidelor menționate mai sus, s-au aflat toate echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României. Este vorba despre: Corvinul Hunedoara, FC Hermannstadt, Universitatea Cluj, CFR Cluj, FCU Craiova, Oțelul Galați, Universitatea Craiova și FC Voluntari.

Având în vedere formatul competiției, se știu deja duelurile din sferturi, dat fiind faptul că nu mai este nevoie de o tragere la sorți. Oficialii FRF au hotârât ca echipele de pe primele locuri din grupe să se dueleze cu cele de pe pozițiile secunde.

Iată tabloul complet al sferturilor de finală din Cupa României:

  • Corvinul Hunedoara – CFR Cluj
  • FC Hermannstadt – Universitatea Cluj
  • FCU Craiova – FC Voluntari
  • Oțelul Galați – Universitatea Craiova

De notat este faptul că echipa care va câștiga Cupa României va participa, în sezonul viitor, în preliminariile UEFA Europa League.

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu FCU Craiova

FCSB a efectuat 4 schimbări la pauză în meciul cu FCU Craiova. Gigi Becali a luat o decizie fulger înainte de a doua repriză, având în vedere faptul că echipa sa era condusă de olteni.

În prima repriză jocul „roș-albaștrilor” a fost cu adevărat catastrofal, iar scorul era de 2-0, în favoarea gazdelor. Astfel, patronul vicecampioanei, care se implică în viața echipei, a decis să schimbe nu mai puțin de 4 jucători.

Reclamă

Înainte de startul reprizei secunde, Dorin Rotariu, Damjan Djokovic, Valentin Crețu și Eduard Radaslavescu au fost înlocuiți, cel mai probabil pentru că l-au dezamăgit pe patronul formației, Gigi Becali.

În locul acestora au intrat jucători care, în mod normal, sunt titulari la formația „roș-albastră”. Este vorba despre David Miculescu, Darius Olaru, Adrian Șut, dar și despre Alexandru Pantea.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și