Închide meniul

Dinamo – FC Voluntari 1-0. „Câinii” au marcat din penalty în prelungirile partidei!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 decembrie 2023, 22:28

Reclamă
Dinamo – FC Voluntari 1-0. „Câinii au marcat din penalty în prelungirile partidei!

Dinamo - FC Voluntari 1-0

Jucătorii lui Dinamo se bucură / Hepta

Dinamo – FC Voluntari 1-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro de la 20:30. „Câinii” au reuşit să obţină o nouă victorie, după cea de etapa trecută, contra celor de la Botoşani, şi să se apropie de locul de baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul 14, care asigură prezenţa la barajul de rămânere/promovare în Liga 1, se află acum Poli Iaşi. Ieşenii au 23 de puncte, iar Dinamo e acum la 7 lungimi în spatele acestora. „Câinii” intră în pauza de iarnă şi cu 4 puncte peste ultima clasată, FC Botoşani, care a învins-o şi ea astăzi pe Oţelul Galaţi.

Dinamo – FC Voluntari 1-0 LIVE TEXT

Min. 90+10: Fluier final! Dinamo o învinge pe Voluntari şi leagă două victorii la rând!

Min. 90+8: Emoţii mari în careul lui Dinamo! Ilfovenii au fost aproape de gol

Min. 90+5: Ocazie FC Voluntari! Adam Nemec a fost aproape de a marca. El a trimis cu capul spre poarta lui Golubovic

Reclamă

Min. 90+1: Dinamo – FC Voluntari 1-0! Goncalo Gregorio a transformat perfect penalty-ul şi Dinamo e aproape de o victorie foarte importantă

Min. 89: Penalty pentru Dinamo! Centralul arată punctul cu var după un contact în careu în care a fost implicat Abdallah

Min. 86: Abdallah a şutat de la distanţă, dar balonul nu a prins spaţiul porţii

Reclamă 4 / 0/3

Min. 80: Ocazie uriaşă a lui Voluntari! Armaş a ratat cu poarta goală! Nu a reuşit să prindă spaţiul porţii!

Min. 76: O nouă ocazie a lui Dinamo! Politic a şutat peste poartă din careul ilfovenilor

Min. 68: Faza s-a verificat şi nu s-a dictat penalty

Min. 67: Dinamoviştii cer penalty! Faza se verifică la VAR

Min. 66: Ocazie uriaşă pentru Dinamo! Dennis Politic a ratat singur cu portarul! Şutul său, pe jos, a fost blocat de portarul Fernandez

Min. 47: Ocazie pentru Dinamo! Goncalo Gregorio nu a putut relua în plasă o centrare foarte bună!

Min. 45: Gol anulat pentru Voluntari! Nemec a introdus mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru un offside

Reclamă

Min. 18: Ocazie pentru Dinamo. Patriche a reluat cu capul, dar balonul trimis de el s-a dus puţin pe lângă poartă

Min. 3: Voluntari are prima ocazie a meciului! Carnat a centrat pentru Popescu, ce nu a putut relua spre poartă

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Dinamo: Golubovic – Lucas, Patriche, Homawoo – Cr. Costin, Ilic, D. Iglesias, Amzăr – Ghezali, Gregorio, D. Politic
Rezerve: Dujmovic – De Moura, Bena, Țîră, Abdallah, A. Bani, R. Grigore, N. Roșu, Amzăr
Antrenor: Zeljko Kopic

Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Carnat, V. Rața, Crepulja, Sigurjonsson, Aliji – R. Popescu, Nemec
Rezerve: Vâlceanu – Paz, R. Boboc, D. Andrei, A. Niță, Voican, Andres, Droppa, Cocian
Antrenor: Ilie Poenaru

Reacţia lui Andrei Nicolescu după ce Gigi Becali a anunţat că e dispus să îl cedeze pe Rotariu la Dinamo! A confirmat negocierile

Administratorul special al lui Dinamo a confirmat negocierile cu Gigi Becali pentru mijlocaşul „roş-albaştrilor”. Iată reacţia lui Andrei Nicolescu după ce Gigi Becali a anunţat că e dispus să îl cedeze pe Rotariu la Dinamo.

Nicolescu a spus că şi antrenorul „câinilor”, Zeljko Kopic, l-a urmărit pe Dorin Rotariu. Administratozl special al lui Dinamo a precizat că nu este încă nimic concretizat, dar se lucrează pentru ca Rotariu să ajungă la Dinamo.

Sunt nişte discuţii. Nu e nimic concretizat, sunt discuţii. S-a uitat şi Mister la el, ne-am uitat şi noi, sunt nişte discuţii deocamdată.

(n.r.: ar fi ok pentru Dinamo să-l ţină Gigi Becali din salariul lui şi să joace la voi?) Nu cred că e aşa, nu îl ţine din salariu, îşi închide socotelile acolo dacă e cazul, dar astea sunt nişte discuţii care nu-şi au rostul în spaţiul public”, a declarat Andrei Nicolescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gigi Becali vrea să ajute Dinamo! Oferta pe care i-a făcut-o lui Nicolescu pentru a-i ceda „câinilor” pe Rotariu şi Djokovic!

Gigi Becali vrea să ajute Dinamo! Patronul FCSB a negociat cu administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, pentru a-i ceda pe Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic la Dinamo.

Becali a subliniat că e interesat ca Dinamo să evite retrogradarea, sperând ca echipa din Ştefan cel Mare să fie în play-off în sezonul viitor, pentru ca el să încaseze mai mulţi bani din bilete.

„Am vorbit cu Andrei Nicolescu, un băiat de mare calitate. Om civilizat, cu bun-simț. Și am vorbit cu el. Și i-am zis. ‘Te-am văzut la interviuri, am văzut că ai bun-simț și dacă pot, te ajut’. Eu vreau Dinamo în play-off, să iau și eu 1.000.000 de euro din bilete.

Eu asta pot să fac, să le dau jucători. Dar trebuie să îi convingă. El mi-a zis că îi dă 15.000 de euro lui Rotariu. Bine, mă, dă-i tu 15.000 de euro și eu achit diferența de 5.000 de euro până la final. Îl las liber de pe acum, îi achit rezilierea, îi dau 25-30 de mii și îl las liber. El mi-a zis că îi poate da 15 mii lui Rotariu.

Dacă îți dă 15.000 de euro pe lună la o echipă de pe penultimul loc? Ce vrei mai mult să facă? El mi-a zis ‘Domnul Becali, dacă nu iau 4-5 jucători de valoare, nu scap’. Și i-am zis ‘Nu scapi. Echipa aia a voastră muncește, aleargă, își dă viața, dar nu poate să bage mingea în poartă. Că nu are cine! N-are valoare’.

Eu nu fac niciun gest, că se supără suporterii, dar la anul vreau Dinamo în play-off să iau 6-7 sute de mii măcar din bilete. Vreau bani din bilete, ce să fac? Dacă joc cu Dinamo iau bani din bilete. Cu Voluntari iau? Nu iau”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și