Închide meniul

Dinamo l-a refuzat pe Collins Fai! A jucat la Campionatul Mondial din Qatar, dar nu a fost primit în Liga 1

Alex Ioniță Publicat: 19 octombrie 2023, 23:47

Reclamă
Dinamo l-a refuzat pe Collins Fai! A jucat la Campionatul Mondial din Qatar, dar nu a fost primit în Liga 1

Dinamo l-a refuzat pe Collins Fai!

Collins Fai, în timpul unui meci pentru Dinamo / Profimedia

Dinamo l-a refuzat pe Collins Fai. Fundașul din Camerun, care a jucat la Campionatul Mondial din Qatar, nu a fost primit de către oficialii clubului din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul ajuns acum la 31 de ani și-ar fi dorit o revenire la formația „alb-roșie”, anunță Cristian Hossu, omul care l-a adus inițial la Dinamo, în anul 2013. Camerunezul a fost legitimat la echipa din Ștefan cel Mare în perioada 2013-2016, iar apoi a făcut pasul în „fotbalul mare”, la Standard Liege, în schimbul sumei de 150.000 de euro.

Dinamo l-a refuzat pe Collins Fai! Anunțul lui Cristian Hossu

Impresarul a dezvăluit faptul că fundașul de 31 de ani, în prezent liber de contract, ar fi dorit să revină la Dinamo după despărțirea de formația saudită Al-Tai. Cristian Hossu a dezvăluit faptul că s-a lovit de refuzul oficialilor din Ștefan cel Mare, atunci când a întrebat dacă dinamoviștii ar fi interesați din nou de serviciile fundașului care a participat la Cupa Mondială din Qatar.

„Collins m-a contactat și m-a întrebat dacă pot să întreb la Dinamo, că ar vrea să revină, i-a rămas echipa în suflet. Eu am vorbit, mai departe, la Dinamo. Nu vreau să dau nume, spun atât, am contactat doi oameni din conducere și am rămas dezamăgit. Și aici nu fac referire la faptul că nu sunt interesați de Fai, poate nu au nevoie, au alte socoteli, e treaba lor, dar m-a derajat felul în care am primit răspunsul. Un „nu” ferm și un emoticon.

Preferam un răspuns mai elegant. Collins mi-a spus că este membru DDB, însă nici asta nu contează în ecuația discuției noastre, reprezintă un detaliu. Poate sunt subiectiv când spun că, poate, Dinamo ar fi avut nevoie de un jucător care anul trecut a fost la mondial. Fiecare are socoteala lui și eleganța lui. Mi-a și fost rușine să-i spun jucătorului că nu este dorit la Dinamo”, a transmis Cristian Hossu potrivit prosport.ro.

Reclamă

În cadrul Cupei Mondiale de anul trecut, Collins Fai a fost integralist în cele 3 meciuri jucate de către echipa națională din Camerun. A fost pe teren în victoria cu Brazilia (1-0), în egalul cu Serbia (3-3) și în înfrângerea cu Elveția (0-1).

În momentul de față, fundașul de 31 de ani este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019, atunci când evolua pentru Standard Liege și valora 2 milioane de euro.

Ovidiu Burcă, mesaj de mobilizare înainte de Hermannstadt – Dinamo

Ovidiu Burcă spune că locul în clasament nu reflectă valoarea jucătorilor. După 12 etape, Dinamo este penultima în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne așteaptă un meci dificil. Ei au un joc consistent. Au făcut meciuri foarte bune, împotriva unui adversar de calibru. Ne dorim să confirmăm ce am jucat cu CFR Cluj. Trebuie să confirmăm că suntem într-un progres real.

Am făcut un meci foarte solid. Ne dorim să nu încurcăm pe nimeni, ci să devenim protagoniști. Atmosfera este bună. Aveam nevoie de un moment în care se credem unii în alții. Când pierzi multe meciuri, ca antrenor, vorbești în gol, iar ei nu te mai ascultă.

Încrederea se pierde și se câștigă foarte ușor. Am încercat să păstrăm moralul ridicat. Locul în clasament nu reflectă valoarea jucătorilor. Am avut un joc pe care l-am controlat în prima repriză cu CFR.

Am identificat ce s-a întâmplat și poate reușim să facem două reprize asemănătoare!”, a spus Ovidiu Burcă înainte de Hermannstadt – Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:19 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! El e eroul „câinilor” în turul barajului de pe Arena Naţională 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și