Închide meniul

Dinamo, oferte oficiale pentru încă doi jucători! Cu cine vrea să dea lovitura Zeljko Kopic

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2024, 17:36

Reclamă
Dinamo, oferte oficiale pentru încă doi jucători! Cu cine vrea să dea lovitura Zeljko Kopic

Zeljko Kopic a transmis un mesaj de luptă înainte de derby-ul Dinamo - Rapid

Zeljko Kopic, într-un meci la Dinamo/ Facebook Dinamo

Dinamo a făcut oferte oficiale pentru încă doi jucători, după ce l-a transferat pe Darko Velkovski. Zeljko Kopic vrea să-şi întărească ofensiva, şi a pus ochii pe doi fotbalişti din prima ligă a Suediei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a început în forţă campania de transferuri din această iarnă şi şi-a asigurat serviciile lui Darko Velkovski, un fundaş central cotat la 1,8 milioane de euro. Stopperul a fost prezentat deja oficial de „câini” şi s-a alăturat cantonamentului condus de Kopic.

Dinamo, oferte oficiale pentru încă doi jucători

Conform fanatik.ro, Dinamo îl vrea pe Deniz Hummet, atacant turc care ultima dată a evoluat la Kalmar FF. Jucătorul a rămas liber de contract în această iarnă, după ce contractul cu suedezii i-a expirat.

Hummet, în vârstă de 27 de ani, este cotat la 700.000 de euro, conform site-urilor de specialitate. Atacantul turc a fost jucător de bază la Kalmar FF în sezonul trecut, echipa reuşind să se claseze pe locul şase, la finalul stagiunii.

Deniz Hummet are prezenţe în toate naţionalele de juniori ale Turciei, şi de-a lungul carierei, a evoluat la Troyes, Gefle, Trelleborg, Oreborg, Elfsborg, Rizespor şi Kalmar. În sezonul trecut, Hummet a bifat 33 de meciuri la Kalmar, reuşind să marcheze nouă goluri şi să ofere un assist.

Reclamă
Reclamă

Celălalt jucător pe care Zeljko Kopic a pus ochii este Christos Gravius, un mijlocaş central suedez de 26 de ani. Jucătorul a evoluat ultima dată la Degerfors, echipă care a retrogradat din prima ligă a Suediei, la capătul ultimului sezon.

Gravius este cotat la 750.000 de euro, şi a evoluat, de-a lungul carierei, la formaţii precum Vasalunds, AIK Stockholm, J-Sodra IF şi Degerfors.

Dinamo încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor

Dinamo încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor. Administratorul special al formației din Ștefan cel Mare, Andrie Nicolescu, vrea să aducă la echipă un fost jucător de la Benfica.

Reclamă

Este vorba despre Ljubomir Fejsa, care a evoluat în trecut pentru campioana en-titre din Liga Portugal, competiție care se vede live în AntenaPLAY. De asemenea, în anul 2018 acesta era cotat la suma de 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În momentul de față, Fejsa este liber de contract, după ce s-a despărțit de Partizan Belgrad, în vara anului trecut. Negocierile dintre cele două părți sunt însă complicate, având în vedere că acesta nu este mulțumit de oferta pe care a primit-o din partea celor de la Dinamo, potrivit fanatik.ro.

Oficialii din Ștefan cel Mare, prin vocea lui Andrei Nicolescu, i-au propus un salariu de 12.000 de euro și un bonus consistent, în situația în care echipa s-ar salva de la retrogradare.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit”
Citește și