Închide meniul

Dinamo – Petrolul 1-1! „Câinii”, la al patrulea meci la rând fără înfrângere

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 23:45

Reclamă
Dinamo – Petrolul 1-1! „Câinii, la al patrulea meci la rând fără înfrângere

Dinamo - Petrolul

Fanii lui Dinamo, în timpul duelului cu Petrolul/ AntenaSport

Dinamo – Petrolul 1-1. Duelul din etapa a şaptea din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Golurile lui Goncalo Gregorio şi Petrovic au decis soarta derby-ului de pe arena Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” lui Ovidiu Burcă au ajuns la patru meciuri la rând fără înfrângere în acest sezon. De altfel, şi pentru Petrolul este tot al patrulea meci fără înfrângere în Liga 1.

Dinamo – Petrolul 1-1

Scorul duelului de pe Arcul de Triumf a fost deschis de Goncalo Gregorio, în minutul 21. Atacantul a profitat de o eroare a lui Doua şi a marcat. Ulterior, în minutul 37, Petrovic a reuşit să egaleze, după ce şi „câinii” au comis o eroare. Ilic a preluat greşit, iar ca urmare trupa lui Ovidiu Burcă s-a văzut egalatăp pe tabelă.

În următoarea etapă de Liga 1, Dinamo se va duela cu Rapid, într-un derby care se va desfăşura pe arena din Giuleşti. Până atunci, „câinii” vor juca şi cu Metaloglobus, în Cupa României.

Final! Dinamo – Petrolul 1-1! Ambele formaţii rămân neînvinse în ultimele patru runde de Liga 1.

Reclamă

Min. 86: Ocazie Petrolul! Lovitura de cap a lui Mihai Roman a lovit bara transversală a porţii lui Golubovic.

Min. 46: Începe repriza secundă.

Pauză! Dinamo şi Petrolul sunt la egalitate, după primele 45 de minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 37: Dinamo – Petrolul 1-1! Petrovic a reuşit să egaleze, după ce a profitat de gafa lui Ilic. Mijlocaşul „câinilor” a preluat greşit, după o pasă primită de la portar, Jair l-a deposedat, şi mingea a ajuns în cele din urmă la Petrovic, care a egalat.

Min. 21: Dinamo – Petrolul 1-0! Goncalo Gregorio a deschis scorul pe Arcul de Triumf! Atacantul a profitat de gafa colosală a lui Doua, cel care a respins centrarea lui Moura chiar în faşa porţii sale.

Min. 1: Începe meciul dintre Dinamo şi Petrolul!

Echipele de start:

Dinamo: A. Golubovic – Patriche, Q. Bena, Homawoo – G. De Moura, A. Bani, C. Ilic, Amzăr – Cr. Costin, Gregorio, D. Politic
Rezerve: Dujmovic – I. Roșu, Țîră, G. Crețu, V. Borcea, Abdallah, Giafer, R. Grigore, Ghezali
Antrenor: Ovidiu Burcă

Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Țicu – Doua, Hanca, Seto, Jair, Musi – Z. Petrovic, G. Grozav
Rezerve: Eșanu – M. Roman, Garutti, P. Justiniano, L. Dumitriu, Purtic, Diomande, I. Răducan, M. Constantinescu
Antrenor: Florin Pârvu

Ambele formaţii au moral bun înaintea duelului din această rundă. Dinamo a ajuns la trei meciuri fără înfrângere în Liga 1, după startul dezastruos de sezon, cu trei eşecuri.

Reclamă

„Câinii” au învins-o dramatic pe Voluntari, cu scorul de 3-2. Ilfovenii au ratat un penalty în minutele de prelungire ale meciului. De asemenea, Dinamo a mai învins-o şi pe Botoşani, în urmă cu două runde, cu scorul de 1-0.

De cealaltă parte, Petrolul a înregistrat trei victorii în ultimele trei runde. „Lupii galbeni” le-au învins pe Farul, Rapid şi FC U Craiova 1948, şi se clasau pe locul trei în Liga 1, înainte de startul rundei cu numărul şapte.

Ultima dată când cele două formaţii s-au duelat a fost în 2015. La vremea respectivă, Dinamo câştiga duelul cu 2-1, pe terenul celor de la Petrolul, graţie unui autogol al lui Tudose şi al unui gol marcat de Dorin Rotariu.

La capătul sezonului respectiv, Petrolul urma să retrogradeze, iar Dinamo se clasa pe locul al doilea, în spatele campioanei Astra.

Jandarmeria a găsit alte materiale pirotehnice pe stadionul Arcul de Triumf, ascunse pentru Dinamo – Petrolul

Jandarmeria a găsit alte materiale pirotehnice pe stadionul Arcul de Triumf, ascunse pentru Dinamo – Petrolul! Asta după ce cu o zi înainte, forţele de ordine au gîsit în tavanul toaletei şi alte materiale pirotehnice, pe care fanii voiau să le folosească la duelul din runda a şaptea din Liga 1.

“În contextul meciului de fotbal dintre echipele FC DINAMO București și FC PETROLUL Ploiești, în această dimineață au continuat activitățile de verificare a arenei sportive Arcul de Triumf, unde urmează a se disputa evenimentul sportiv.

Aceste demersuri au avut drept scop prevenirea introducerii de materiale interzise în arena sportivă, având la bază și modul de manifestare al suporterilor celor două echipe, pe timpul meciurilor anterioare.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate alte materiale pirotehnice, depozitate în zona Peluzei Nord, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului.

Subliniem faptul că deținerea sau folosirea de materiale pirotehnice interzise constituie infracțiune și se pedepsește în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare”, a transmis Jandarmeria Bucureşti, într-un comunicat.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și