Închide meniul

Dinamo, remiză în primul amical al iernii, cu Genclerbirligi! Ce echipă a folosit Zeljko Kopic

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 15:42

Reclamă
Dinamo, remiză în primul amical al iernii, cu Genclerbirligi! Ce echipă a folosit Zeljko Kopic

Dinamo, remiză în primul amical al iernii, cu Genclerbirligi

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Remiză pentru Dinamo în primul amical al iernii, cu Genclerbirligi. „Câinii” au încheiat cu scorul de 1-1 primul test din cantonamentul din Antalya. Formaţia lui Zeljko Kopic mai are programat un meci amical, cu Charleroi, pe 12 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregăteşte de partea a doua a sezonului din Liga 1, în care speră să evite retrogradarea. „Câinii” se vor duela în prima etapă din 2024 cu Petrolul, într-un meci programat pe 20 ianuarie, de la ora 20:00.

Dinamo, remiză în primul amical al iernii, cu Genclerbirligi

Genclerbirligi, prima adversară a lui Dinamo, este ocupanta locului opt în liga secundă a campionatului Turciei. Turcii au deschis scorul în duelul cu formaţia din Ştefan cel Mare, în minutul 18, prin Mustafa Yatabare.

Pentru Dinamo a reuşit să egaleze Neluţ Roşu. Mijlocaşul a punctat în repriza secundă, mai exact în minutul 52.

În partida disputată la Calista Sport Center din Belek, antrenorul Zeljko Kopic a început partida cu următorul unsprezece: Golubovic – Lucas, Patriche, Homawoo – Cr. Costin, Dani Iglesias, Christian Ilic, Amzăr – Ghezali, Goncalo gregorio, Abdallah. După pauză au mai intrat Began – Moura, Bena, D. Irimia, Politic, Borduşanu, Bani, R. Grigore, A. Irimia şi N. Roşu.

Reclamă

Zeljko Kopic a schimbat sistemul şi a folosit 3-5-3 pentru amicalul cu turcii. Darko Velkovski, singurul jucător transferat până în acest moment de „câini” nu a fost nici rezervă, deoarece nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

Dinamo efectuează un stagiu de pregătire centralizată de zece zile în Antalya, acolo unde mai are programat un meci de verificare pe 12 ianuarie, cu formaţia belgiană Charleroi RSC, la baza sportivă Kamelya Selin.

Direct din cantonament, Darko Velkovski a făcut o promisiune pentru fanii lui Dinamo

Direct din cantonament, Darko Velkovski a făcut o promisiune pentru fanii lui Dinamo. Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a vorbit despre șansele „câinilor” de a rămâne în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Darko Velkovski a spus că Dinamo se poate salva de la retrogradare în acest sezon. Noul jucător al „câinilor” a declarat că echipa trebuie să muncească din greu pentru a își atinge obiectivul propus. De asemenea, acesta a menționat faptul că obiectivul său personal este ca formația din Ștefan cel Mare să se salveze direct și să nu mai joace barajul de promovare/menținere în Liga 1.

„Am venit aici și sper că voi rămâne pentru mult timp. În primul rând cred că trebuie să fim profesioniști pentru a ne salva de la retrogradare. Trebuie să ne antrenăm bine și să jucăm bine. Încă nu îi știu pe băieți foarte bine, dar până acum este foarte bine, atmosfera este pozitivă. Sper totuși să nu jucăm meciul de baraj și să ne salvăm direct.

Cred că pot ajuta, am o tehnică bună, consider că cea mai mare calitate a mea este să dau pase printre linii, pentru a-i ajuta pe jucătorii din atac. Am fost în București în 2021, la EURO, cu naționala Macedoniei. Mi-a plăcut aici.

Nu știam foarte multe despre fotbalul românesc înainte să ajung aici. Am vorbit cu Boban Nikolov (n.r. fost jucător la Farul Constanța și FCSB) înainte să semnez, mi-a spus că este un nivel bun și că nu există niciun meci ușor. Mă aștept să fie așa.

Sper să rămânem în Liga 1. O să muncim din greu pentru asta, o să dăm tot ce avem mai bun. Sper ca anul viitor echipa să aibă rezultate mai bune”, a spus Darko Velkovski, potrivit Tribuna Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și