Închide meniul

Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 mai 2024, 9:24

Reclamă
Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!

Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo

Florin Prunea, într-o conferinţă de presă - Hepta

Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo. Echipa lui Kopic a remiza cu Universitatea Cluj şi a ajuns la mâna rezultatelor în lupta pentru evitarea retrogradării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea e de părere că Dinamo are un lot extrem de slab şi că nu este întâmplător că echipa lui Kopic a primit foarte multe goluri după minutul 90.

Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo

”Dinamo are una dintre cele mai slabe bănci din Liga 1. Banca e teribil de slabă. Dacă Dinamo avea un atacant pe bancă, altul era rezultatul. E inadmisibil să nu am o soluție pe bancă. Sunt niște greșeli inimaginabile să am o asemenea bancă atunci când e război și e focul cât casa.

Mă uit pe bancă, nu ai soluții. Iei gol în minutul 90, nu e întâmplător. Tot de aici pleacă.

Este inimaginabil, banca este ceva… Nu am ceva să aleg de acolo. Știți câți jucători a transferat Kopic? Trei mari și lați. Pe Velkovski, pe Milanov și pe Pavicic. Atât!

Reclamă

Ăștia trei. În rest, pe toți ceilalți i-au transferat specialiștii de acolo, cei care au nu știu ce școli și stau pe salarii de câte 7.500 de euro pe lună”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Dinamo, care a condus cu 2-1 şi 3-2, a scăpat printre degete o nouă victorie, care i-ar fi crescut şansele de salvare de la retrogradare.

U Cluj a deschis scorul rapid, prin ex-dinamovistul Daniel Popa (5), lansat de Ante Roguljic. Dinamo a egalat spre finalul primei reprize, prin Andrei Ahmed Bani (37), cu un şut din marginea careului. Imediat după pauză, Dinamo a preluat conducerea, prin reuşita bulgarului Gheorghi Milanov (48), cu un şut la colţul scurt. Portarul sloven Adnan Golubovic, care a avut mai multe intervenţii providenţiale, a gafat nepermis la o centrare şi Dorinel Oancea (61) a egalat. Croatul Domagoj Pavicic (87) a adus-o din nou pe Dinamo în avantaj, la centrarea lui Bani, însă pentru scurt timp, deoarece Ovidiu Bic (90+1) a închis tabela, reluând mingea respinsă de Costin Amzăr, după o lovitură de cap a aceluiaşi Bic.

Reclamă 4 / 0/3

Golubovic s-a remarcat în trei situaţii clare ale clujenilor, la Popa (52, 53) şi la Roguljic (59). Dinamo a avut o ocazie bună prin Goncalo Gregorio (44).

Dinamo rămâne cu o singură victorie în play-out, iar în ultima etapă va primi vizita echipei UTA. U Cluj a câştigat doar un meci din ultimele şapte jucate în campionat (trei egaluri, trei eşecuri).

În meciurile directe din sezonul regulat, cele două formaţii au terminat la egalitate în tur (1-1), iar ”U” a câştigat la Bucureşti cu 1-0.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 Vezi toate știrile
Citește și