Închide meniul

Zeljko Kopic, prima mutare făcută la Dinamo! Nume nou în tabăra „câinilor”, înaintea meciului cu U Cluj

Viviana Moraru Publicat: 11 decembrie 2023, 16:57

Reclamă
Zeljko Kopic, prima mutare făcută la Dinamo! Nume nou în tabăra „câinilor, înaintea meciului cu U Cluj

Zeljko Kopic, avertisment pentru jucătorii lui Dinamo direct din cantonament

Zeljko Kopic, în timpul unui meci pe banca lui Dinamo/ Hepta

Zeljko Kopic a efectuat prima mutare la Dinamo! Antrenorul croat a adus un nume nou în echipa „câinilor”, chiar înaintea meciului cu U Cluj. Kopic a adus un nou preparator fizic la formaţia din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Ovidiu Burcă şi-a dat demisia de la Dinamo, antrenorul a fost urmat şi de preparatorul fizic al „câinilor”, Iulian Ichim.

Zeljko Kopic, prima mutare făcută la Dinamo

Conform fanatik.ro, Aleksa Boskovic este noul preparator fizic al lui Dinamo. Sârbul a lucrat cu Zeljko Kopic şi la ultima echipă antrenată de tehnicianul croat, Botev Plovdiv.

Noul preparator fizic al lui Dinamo a mai pregătit echipe precum FK Bezanija, Nanjing, Al-Batin, Kazma SC şi FDC Vista. Iulian Ichim, cel care s-a ocupat de pregătirea jucătorilor din Ştefan cel Mare în prima parte a sezonului, a renunţat la postul său în semn de solidaritate, după plecarea lui Ovidiu Burcă.

Până în acest moment, Aleksa Boskovic este primul om pe care Zeljko Kopic l-a adus la Dinamo. Secunzii de la formţia alb-roşie au rămas aceiaşi şi după plecarea lui, anume Sorin Colceag şi Iulian Mihăescu.

Reclamă

Zeljko Kopic a debutat pe banca lui Dinamo la meciul din etapa trecută, cu Sepsi, „câinii” fiind învinşi cu 2-1. De asemenea, antrenorul croat a stat pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare şi la meciul cu Oţelul, din Cupa României, încheiat cu scorul de 3-3.

În această etapă, Dinamo se va duela cu U Cluj, pe teren propriu. Partida se va desfăşura pe arena Arcul de Triumf, în această seară, de la 20:45. Meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Zeljko Kopic şi-a anunţat obiectivul la Dinamo

Zeljko Kopic s-a pus deja bine cu fanii „câinilor roşii”, spunând că a ajuns la „cel mai important club din România”, imediat după ce a semnat cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să vă mulţumesc şi să spun două lucruri importante, de ce am ales acest post. A fost importantă energia şi determinarea de a mă aduce aici. Pentru mine, Dinamo e cel mai important club din România, e un privilegiu să fiu aici, dar pe de altă parte, e o responsabilitate.

Sper să am impact asupra echipei imediat. Multe lucruri sunt foarte bune, fostul antrenor a făcut treabă bună. E treaba mea să pun la bătaie tot ce ştiu pentru a aduce echipa la un alt nivel.

Sunt noi stadioane, noi terenuri şi toate lucrurile par pozitive. Nu am vorbit încă cu Ovidiu Burcă, abia am ajuns ieri, dar voi face totul pentru a vorbi cu el. Are respectul meu pentru ce a făcut aici. Aştept ca jucătorii să dea totul, trebuie să fim un grup. Mai avem timp să vorbim şi despre transferuri, trebuie să fie cel mai bine pentru club”, a spus Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și