Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dinu Todoran, poveste fabuloasă cu Dan Petrescu: „Ia veniţi, băi, în faţă. Uitaţi: Ronaldinho e rezervă la Milan”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2022, 11:09

Dinu Todoran, poveste fabuloasă cu Dan Petrescu: „Ia veniţi, băi, în faţă. Uitaţi: Ronaldinho e rezervă la Milan

Dinu Todoran a făcut dezvăluri savuroase despre Dan Petrescu

Dinu Todoran, pe vremea când era antrenor la FCSB / Hepta

Dinu Todoran, poveste fabuloasă cu Dan Petrescu de pe vremea când acesta era antrenor la Unirea Urziceni. Alături de Dan Petrescu, Dinu Todoran a făcut istorie la Urziceni în 2009, când a luat titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran a avut cuvinte de laudă la adresa lui Dan Petrescu. Acesta a spus că „Bursucul” pregăteşte perfect meciurile. Fostul antrenor de la FCSB a vorbit şi despre modul cum îşi motivează Petrescu jucătorii.

Dinu Todoran, poveste fabuloasă cu Dan Petrescu

Dinu Todoran nu a avut probleme cu Dan Petrescu pentru că este fan al pregătirii fizice. Totuşi, Petrescu îl mai ţinea pe Todoran rezervă la Urziceni. Fostul antrenor al celor de la FCSB a dezvăluit că a existat un moment în care, alături de Tibi Bălan, s-a supărat pentru că era rezervă.

Mi-a plăcut să alerg, cu pregătirea fizică nu am avut probleme. Mister e diabolic cum prgeăteşte şi cum te motivează. Nu e cu răutate. El îţi transmite răutatea asta. Ne dădea exemple. Pregăteşte foarte bine, avea şi un staff bun. Avea un staff foarte bun.

El a adus 7 căpitani de echipă la Urziceni. Varga, cele mai bune rezultate, le-a avut cu Mister. Avea şedinţe. La un moment dat eram rezervă cu Tibi Bălan. Ia veniţi, băi, în faţă., Scoate Gazetta dello Sport. Ia, uitaţi, Ronaldihno e rezervă la Milan, ca şi voi. Şi Meme e doxă de fotbal, ştie şi data naşterii„, a dezvăluit Dinu Todoran la AS.ro LIVE.

Reclamă

În prezent, Todoran lucrează cu tinerii de la FC Voluntari, la echipa secundă a ilfovenilor. El și-a început cariera pe banca tehnică în 2016, tot la FC Voluntari, ca antrenor al juniorilor U19.

De-a lungul timpului, Todoran a mai ocupat funcția de interimar la prima echipă de la FC Voluntari, în 2017, iar în perioada decembrie 2020 – martie 2021 a pregătit CSM Slatina.

Dinu Todoran, campion al României cu Unirea Urziceni

Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat ca mijlocaș ofensiv, la Petrolul, Astra Ploiești, Farul Constanța, Unirea Urziceni, Victoria Brănești, FC Botoșani și FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai important moment al carierei sale a avut loc în 2008, când a devenit campion al României alături de Unirea Urziceni.

Per total, Dinu Todoran a jucat 178 de meciuri în Liga 1, reușind să marcheze 20 de goluri.

Dan Petresu, criticat de Mihai Stoica

Dan Petrescu a fost criticat dur de fostul său coleg, Mihai Stoica, după ce CFR a câștigat lupta cu FCSB pentru titlul din acest sezon. Managerul general al FCSB a lansat un val de ironii la adresa antrenorului campioanei, care a făcut anumite greșeli de pronunție în timpul conferințelor de presă.

„Și-a dorit să câștige cu greșeală de “albitraj”, iată că visul a devenit realitate. Doar că nu era suficientă una. Trebuia și noi să fim stopați prin același procedeu. Și am fost. Altfel, era cam groasă pentru Mister Dan Vasile. Știa că am avut la Cluj 13-1 șuturi pe poartă. La Buzău ar fi fost poligon! La anul, cu VAR, va fi altceva„, a scris Mihai Stoica.

Dan Petrescu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro

Dan Petrescu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro din Golf, pentru a rămâne la CFR Cluj. S-a întâmplat în acest sezon, după ce antrenorul campioanei a refuzat și postul de selecționer al României, unde a fost dorit de Răzvan Burleanu.

Petrescu a rămas în Gruia și le-a adus ardelenilor al cincilea titlu consecutiv. Neluțu Varga îi va acorda și o primă pe măsură, 200.000 de euro. Cu tot cu salariu, el va ajunge la jumătate de milion de euro câștigați în acest sezon.

”Eu sunt conștient că am ales CFR, deși dacă pierdeam campionatul nu știu dacă mai eram ținut. Mi-am dorit să merg la națională, dar știți ce s-a întâmplat. Apoi, am avut o ofertă de 4 milioane pe an, din Golf, și am refuzat-o. Nu m-am gândit nicio clipă să plec.

Reclamă

Se va întâmpla numai dacă voi fi concediat. Mai am doi ani de contract, vreau să rămân. Știu că dacă nu ne calificăm în grupele europene, pot fi îndepărtat. Ăsta e clubul, dar simt că sunt iubit, sunt Cetățean de Onoare al județului, de ce aș mai pleca, la vârsta asta?”, a spus Petrescu, citat de gsp.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și