Închide meniul

Doi dintre jucătorii excluși din lot de Mirel Rădoi nici n-au vrut să audă de „retrogradarea” la echipa a doua! Ce decizie au luat

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 noiembrie 2022, 10:08

Doi dintre jucătorii excluși din lot de Mirel Rădoi nici n-au vrut să audă de „retrogradarea la echipa a doua! Ce decizie au luat

Mirel Rădoi a exclus din lot 4 jucători

Mirel Rădoi a exclus din lot 4 jucători / Hepta

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă, doi dintre jucătorii excluși din lot de Mirel Rădoi, nici n-au vrut să audă de „retrogradarea” la echipa a doua a Universității Craiova. Antrenorul de 41 de ani le-a dat de ales între două variante: să meargă la echipa secundă sau să se antreneze separat, alături de preparatorul fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi face legea la Universitatea Craiova. Recent, antrenorul oltenilor i-a exclus din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, după ce a considerat că atitudinea lor nu este potrivită.

Doi dintre jucătorii excluși din lot de Mirel Rădoi n-au vrut să meargă la echipa a doua

Între timp, Ivan a fost reprimit în lot, dar este accidentat. Jovan Markovic este în continuare exclus de la prima echipă, iar la ora actuală se află în cantonamentul naționalei U21 a României. Atacantul chiar a marcat joi, în meciul amical cu CSA Steaua.

În schimb, situația este mai complicată pentru Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Cei doi au avut de ales între a se antrena cu echipa a doua a Universității Craiova, condusă de Corneliu Papură, sau să se pregătească individual, cu preparatorul fizic al clubului.

Potrivit Prosport, Hanca și Vînă au ales cea de-a doua variantă oferită de Mirel Rădoi, iar în prezent se antrenează la Lunca Jiului alături de preparatorul fizic.

Reclamă

Este prima oară când Sergiu Hanca este dat afară din lotul Universității Craiova. De cealaltă parte, Ionuț Vînă se află la cea de-a doua abatere, după ce a fost exclus și pe vremea lui Laszlo Balint.

Andrei Ivan, reprimit în lot de Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a cedat în disputa pe care o are cu Andrei Ivan. Tehnicianul oltenilor a luat decizia de a-l reprimi în lotul oltenilor pe atacantul de 25 de ani.

Înaintea partidei din ultima rundă, cu Rapid, Mirel Rădoi a luat decizia drastică de a exclude din lotul Universității Craiova patru jucători cu nume. Pe lângă Andrei Ivan, și Sergiu Hanca, Jovan Markovic și Ionuț Vînă au fost taxați de tehnicianul din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a fost „certat” public de către Sorin Cârțu pentru decizia mult prea drastică adoptată, Mirel Rădoi s-a răzgândit în privința lui Andrei Ivan, și l-a reprimit în lotul oltenilor.

Cu toate acestea, internaționalul român nu se antrenează sub comanda fostului selecționer deocamdată, fiind accidentat, anunță sursa citată anterior.

Mirel Rădoi a fost inițial extrem de nemulțumit de faptul că Andrei Ivan simulează pe parcursul partidelor: „Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare”, au fost declarațiile lui Mirel Rădoi, de la finalul ultimei runde, conform digisport.ro.

Mirel Rădoi a declarat că decizia de a-i exclude din lot pe cei patru jucători i-a aparţinut în totalitate, nefiind accidentați la momentul respectiv. Tehnicianul oltenilor a dezvăluit că a luat această masură, ca urmare a disciplinei şi a programului din cadrul echipei.

„Sunt patru jucători care nu au prins lotul. Pe lângă cei doi (n.r. – Andrei Ivan şi Jovan Markovic), mai sunt Vînă şi Sergiu Hanca.

Sunt deciziile după meciul din Cupa României (n.r. – remiza cu Ocna Mureș) şi după ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Nu sunt accidentaţi, sunt bine, sunt deciziile mele, disciplină, program şi tot ce înseamnă la echipă”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Digi Sport, înainte de Rapid – Universitatea Craiova.

Reclamă
Recomandări
  • Doi dintre jucătorii excluși din lot de Mirel Rădoi nici n-au vrut să audă de „retrogradarea” la echipa a doua
  • Ce decizie au luat

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și