Închide meniul

Dorinel Munteanu, după ce a „deraiat-o” pe CFR Cluj cu nou-promovata Oţelul: „Nu s-a văzut nicio diferenţă! Un punct meritat”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 octombrie 2023, 23:18

Dorinel Munteanu, după ce a „deraiat-o pe CFR Cluj cu nou-promovata Oţelul: „Nu s-a văzut nicio diferenţă! Un punct meritat

Dorinel Munteanu, după ce a "deraiat-o" pe CFR Cluj cu nou-promovata Oţelul

Dorinel Munteanu, în timpul unui interviu / Captură Digi Sport

Dorinel Munteanu a avut prima reacţie după ce a „deraiat-o” pe CFR Cluj, în etapa a 13-a din Liga 1. Nou-promovata Oţelul a reuşit să plece neînvinsă din Gruia. Gălăţenii au remizat cu fosta campioană a României, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Dorinel pe bancă, Oţelul a înregistrat al 9-lea rezultat de egalitate după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Numai FCSB şi Farul au izbutit să câştige în faţa echipei pregătite de cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei tricolore.

Dorinel Munteanu, după ce a „deraiat-o” pe CFR Cluj

S-a întâmplat că am câştigat un punct foarte important. Am ştiut ce adversară avem în faţă. Nu ştiu dacă în afară de loviturile libere sau loviturile de colţ au avut ocazii. Un punct pe deplin meritat.

Am jucat cu foarte multe echipe care au cel mai bun atac, dar e greu cu cea mai bună apărare. Nu am făcut antijoc, ţinând cont că e de 5 ori campioana României… dar astăzi nu s-a văzut diferenţa. Am avut 2 ocazii în prima repriză, puteam să marcăm. Sunt mulţumit pentru un punct câştigat contra CFR-ului.

Acest punct va fi şi mai important dacă vom câştiga cu Hermannstadt. Le mulţumesc actualei conduceri pentru acest gest, pe mine m-a emoţionat. Toată lumea ştie că am început la CFR, vechea conducere nu a ştiut. Mulţumesc actualei conduceri, m-a impresionat„, a declarat Dorinel Munteanu la digisport.ro.

Reclamă

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia la un punct de liderul FCSB. Pentru ardeleni a fost totuşi al 4-lea meci la rând, pe teren propriu, fără gol primit în Liga 1.

Clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 13 meciuri – 30 de puncte
2. CFR Cluj – 13 meciuri – 27 puncte
3. Rapid – 13 meciuri – 23 de puncte
4. Universitatea Craiova – 13 meciuri – 22 de puncte
5. Hermannstadt – 13 meciuri – 19 puncte
6. Petrolul – 13 meciuri – 19 puncte
7. Farul – 12 meciuri – 19 puncte

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Oţelul Galaţi 0-0, în ultimul meci al etapei a 13-a

În prima repriză clujenii au avut un singur şut pe poartă, al lui Juricic, din minutul 34, iar oaspeţii au avut şi ei o şansă bună, la şutul lui Silva, scos de Răzvan Sava, în minutul 31.

Gazdele nu şi-au revenit nici după pauză, repriza secundă fiind săracă în faze de poartă. S-a terminat 0-0 şi Oţelul a ajuns la nouă meciuri egale în acest sezon. Gălăţenii au 15 puncte şi sunt pe locul 9, iar CFR Cluj rămâne pe locul secund, cu 27 de puncte, ratând şansa să se apropie la doar un punct de liderul FCSB.

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoş, Ajeti, Kresic, Morgan – Cvek (L. Mihai 90+1), Muhar, Deac (Konoplyanka 65) – Otele, Juricic (Jefte Betancor 65), Bîrligea (R. Filip 46). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

OŢELUL: Dur-Bozoancă – Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva – Cisotti, A. Lopez (Zivulic 66), Samuel Teles (Jardan 59) – Maciel (Adăscăliţei 89), Al. Pop (Fatai 59), R. Tănasă (Bodişteanu 65). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Cvek 77 / J. Cisse 40, Zivulic 81, Miguel Silva 84, Zhelev 84

Arbitri: Iulian Călin – Romică Bîrdeş, Ionuţ Bobe – Robert Avram

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și