Închide meniul

Dorinel Munteanu şi Andrei Niculescu, schimb dur de replici: „Nu mă pot uita la meciurile lui Oţelul” / „N-am auzit de el”

Alex Masgras Publicat: 8 noiembrie 2023, 17:25

Reclamă
Dorinel Munteanu şi Andrei Niculescu, schimb dur de replici: „Nu mă pot uita la meciurile lui Oţelul / „N-am auzit de el

Dorinel Munteanu şi Andrei Niculescu, schimb dur de replici

Dorinel Munteanu şi Andrei Nicolescu / Colaj Hepta şi Antena Sport

Dorinel Munteanu şi Andrei Niculescu au avut un schimb dur de replici. Administratorul special al „câinilor” a vorbit despre stilul de joc al formaţiei de pe locul 11 din Liga 1, stil de joc care nu este pe placul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Replica antrenorului celor de la Oţelul Galaţi nu a întârziat să apară, iar Dorinel Munteanu nu s-a ferit să îl ironizeze pe Niculescu.

Dorinel Munteanu şi Andrei Niculescu, schimb dur de replici

Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo, a fost întrebat în cadrul unei emisiuni dacă se uită cu invidie la Oţelul Galaţi, o altă nou-promovată, cu posibilităţi similare cu cele ale clubului pe care îl conduce, dar care este mult mai pragmatică.

Nicolescu a declarat însă că nu este de acord cu sistemul gălăţenilor şi că nu poate urmări meciurile echipei antrenate de Dorinel Munteanu, din cauza exprimării echipei:

„Nu aș putea să lucrez în sistemul de la Oțelul. Nu cred că un club ca Dinamo ar putea performa în sistemul ăla. Asta e părerea mea subiectivă. Mă refer la modul de a juca, la exprimarea echipei. Eu sincer nu mă pot uita la meciurile pe care le joacă Oțelul Galați”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Reacţia lui Dorinel Munteanu nu a întârziat să apară, iar antrenorul celor de la Oţelul Galaţi le-a cerut conducătorilor din Liga 1 să nu mai comenteze jocul celorlalte echipe.

„Cine e Andrei Nicolescu? N-am auzit de el, poate să spună ce vrea. Bine, în general președinții ar trebui să-și vadă de treaba lor, de administrarea cluburilor pe care le reprezintă, nu să comenteze jocul unei echipe sau alta. Sincer, eu habar n-aveam de el până acum”, a declarat şi Dorinel Munteanu, potrivit sursei mai sus menţionate.

Dinamo îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la negocieri

Dinamo îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la negocieri. Cele două părţi nu au intrat încă în contact, dar Andrei Nicolescu susţine că echipa din Ştefan cel Mare şi-ar dori ca Il Luce să ajute la salvarea clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev, săptămâna trecută, şi de atunci au apărut informaţii despre eventuale colaborări cu Dinamo, Rapid sau chiar şi UTA lui Mircea Rednic.

„Aţi văzut că toată lumea îl ofertează pe domnul Lucescu. Nu avem de comentat până nu ne aşezăm la masă să discutăm. Cu siguranţă ne dorim o discuţie cu Mircea Lucescu.

Cine nu şi-ar dori aşa ceva? Încercăm să avem discuţii pe tema asta. Dar e cale lungă până să iasă chiar o ştire din asta”, a spus administratorul special al lui Dinamo, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și