Închide meniul
EXCLUSIV

Dorinţa lui Gigi Becali după scandalul uriaş de la Rapid: „Singurul lucru care mă interesează e ăsta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2024, 19:59

Dorinţa lui Gigi Becali după scandalul uriaş de la Rapid: „Singurul lucru care mă interesează e ăsta!

Dorinţa lui Gigi Becali după scandalul uriaş de la Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Dorinţa lui Gigi Becali după scandalul uriaş de la Rapid. Patronul de la FCSB a spus, după scandalul de la Rapid, că vrea ca suporterii să nu mai dea cu petarde pe teren. 16 din cei 17 suspecţi din dosar au fost reţinuţi de procurori. Printre ei se află şi liderul galeriei Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul care va fi cercetat în libertatea este chiar preşedintele celor de la Rapid, Daniel Niculae. În exclusivitate pentru AntenaSport, Gigi Becali nu a dorit să comenteze situaţia de la Rapid, dar a precizat că vrea să nu mai vadă petarde pe teren în timpul meciurilor.

Dorinţa lui Gigi Becali după scandalul uriaş de la Rapid

Nu este problema mea. Nu mă interesează. Singurul lucru care mă interesează este să nu mai existe petardă pe teren. Nu mă interesează de Daniel Niculae, nu e problema mea. De aia ne-au bătut pe noi, cu artificiile ne-au bătut?!„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AntenaSport.

Acuzaţiile din dosarul în care a fost audiat şi Daniel Niculae sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

În această dimineaţă, Daniel Niculae şi alţi membrii ai galeriei Rapidului au fost ridicaţi de mascaţi şi duşi la audieri. Aceştia au fost audiaţi într-un dosar de constituire a unui grup infracţional organiazat, de folosirea materialelor pirotehnice şi de încălcare a regimului armelor şi muniţiilor.

Reclamă

Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte

Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte. A fost prima aparţie publică a lui Daniel Niculae după ce a fost audiat în dosarul penal intrumentat de procurorii DIICOT.

În timp ce Cristiano Bergodi vorbea despre partida cu Farul, cu Dan Şucu privindu-l de pe un scaun, Daniel Niculae a deschis uşa sălii conferinţei de presă şi a ţinut să arate că totul este ok.

„Vă salut şi eu! Bună seara”, au fost cuvintele lui Daniel Niculae în timp ce a făcut un semn prin care i-a asigurat pe toţi că totul este în regulă.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a anunţat în premieră, chiar în debutul emisiunii AS.ro LIVE, că preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și