Închide meniul

Două echipe din Franţa, pe urmele lui Adrian Mazilu, „perla” lui Gică Hagi! „Chiar am fost sunat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2023, 10:30

Două echipe din Franţa, pe urmele lui Adrian Mazilu, „perla lui Gică Hagi! „Chiar am fost sunat

Două echipe din Franţa, pe urmele lui Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, în timpul meciului Farul Constanţa - Rapid 2-1 / Hepta

Două echipe din Franţa sunt pe urmele lui Adrian Mazilu, jucătorul despre care Gică Hagi susţine că îi aduce aminte de debutul său în fotbalul românesc. Puştiul de 17 ani e cotat la 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan este cel care a dezvăluit că a fost căutat de două cluburi din Hexagon, pentru a obţine informaţii despre jucătorul care a marcat cinci goluri pentru Farul Constanţa, în toate competiţiile acestui sezon.

Două echipe din Franţa, pe urmele lui Adrian Mazilu

„Chiar am fost sunat de două cluburi din Franța. S-au interesat de Mazilu. E normal să-i fac lobby. Sper ca datorită evoluțiilor lui să ajungă acolo.

E tânăr, nu știu ce va fi. Dar dacă va ajunge acolo se poate defini din punct de vedere tehnic și tactic. Are forță, are un stâng bun și o abilitate excelentă în a manevra balonul”, a spus Viorel Moldovan, citat de primasport.ro.

Gică Hagi, fascinat de Mazilu

„Un copil care a explodat, cum am intrat şi eu la 17 ani. Până atunci, nu ridicasem prea multe indicii. Imediat s-a consolidat ca un jucător foarte bun. Ştiu şi cred că el e un băiat cu picioarele pe pământ.

Reclamă

Sper să meargă din ce în ce mai bine, că are multe de învăţat, să devină mai bun, pentru că meciurile sunt foarte grele, dar a devenit un om de bază”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă de după victoria cu Rapid, 2-1.

Fiorentina şi Feyenoord, pe urmele lui Mazilu

În afară de cele două echipe din Franţa, Adrian Mazilu e dorit şi de alte două cluburi mari, Feyenoord şi Fiorentina. Gruparea Viola este tentată şi de alţi doi fotbalişti de la liderul campionatului, Alexandru Stoian şi Andrei Borza.

Hagi l-a luat pe Mazilu la echipa mare în vara lui 2022, în cantonamentul de la Braşov. Încrederea lui Gică Hagi a fost răsplătită cu cele cinci reuşite din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Mazilu este un alt produs al academiei de fotbal a lui Gică Hagi. Puștiul de 17 ani a fost debutat de „Rege” la prima echipă a Farului în iulie 2022, la meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, din Cupa României.

Adrian Mazilu este nelipsit de la naționalele de tineret ale României. Ultima oară, puștiul lui Hagi a fost convocat la selecționata U18, alături de care a jucat mai multe meciuri amicale în toamna anului trecut.

Recomandări
  • Adrian Mazilu e cotat la 100.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și