Închide meniul

Două noi plecări de la FCSB. Mihai Stoica a făcut anunţul: „Şi-a reziliat azi contractul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 19:58

Două noi plecări de la FCSB. Mihai Stoica a făcut anunţul: „Şi-a reziliat azi contractul!

Mihai Stoica a avut un discurs vehement după ce Gigi Becali a anunţat plecarea lui Compagno. Oficialul celor de la FCSB a anunţat că atacantul italian va pleca sigur

Mihai Stoica și Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Hepta

  • Radu Boboc şi-a reziliat contractul cu FCSB
  • Anunţul făcut de Mihai Stoica

Gigi Becali nu a glumit şi s-au anunţat două noi plecări de la FCSB. Unul dintre jucătorii aflaţi pe „lista neagră” a patronului vicecampioanei României şi-a reziliat deja contractul. Este vorba de Radu Boboc, fundaşul dreapta de 23 e ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adus la începutul sezonului cu 200.000 de euro de la Faru, Radu Boboc nu a confirmat în tricoul roş-albastru şi pleacă după numai şase luni. A jucat în numai 6 meciuri din campionat pentru FCSB.

Două noi plecări de la FCSB. Radu Boboc şi-a reziliat contractul!

Mihai Stoica a venit cu detalii de ultimă oră şi anunţă că următorul pe lista plecărilor este Marco Dulca, un alt jucător care a fost transferat în vară. 250.000 de euro a primit Chindia Târgovişte pentru mijlocaşul defensiv de 23 de ani.

Reclamă

Şi-a reziliat azi contractul Boboc. Sunt şanse şi cu Dulca (n.r. Marco). Am vorbit cu agentul lui. Rămâne să vedem ce se întâmplă.

Nu ştiu dacă Boboc se întoarce la Farul. I-am reziliat contractul. E posibil să nu mai joace până la vară (n.r. la nicio echipă).

Reclamă

Noutăţi sunt pentru postul de portar, acolo e Alexandru Maxim. Toţi copiii vor face 16 ani, sunt reprezentanţii celei mai bune generaţii din Academie, cei născuţi în 2007. Vor veni şi Mihai Vlad Toma şi David Popa.

Singurul de la echipa a doua care vine este Vlad Tudor, golgeterul echipei secunde. În rest sunt doar cei care au avut minute în acest sezon. Au reale perspective şi ne gânfim să rămână la prima echipă”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Radu Boboc s-ar putea întoarce la Farul. A avut evoluţii extrem de apreciate sub comanda lui Gică Hagi. Liderul Ligii 1 tocmai i-a adus pe Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, și Rolandas Baravykas, un fundaș dreapta, component al naționalei Lituaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lista jucătorilor care nu mai intră în calculele lui Mihai Pintilii sunt Răzvan Ducan, Rachid Bouhenna, Andrei Dumiter şi Bogdan Rusu. Aceştia au fost anunţaţi deja că nu pleacă în cantonament. Dumiter şi-a găsit deja echipă şi a semnat cu FC Voluntari.

FCSB a încheiat anul 2022 pe locul 3 în Liga 1. Are 38 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul Farul Constanţa. Primul meci oficial îl va disputa pe 22 ianuarie, cu Hermannstadt.

Primul jucător care a plecat, oficial, de la FCSB, în 2023

Andrei Dumiter este primul jucător care a plecat, oficial, de la FCSB, în 2023. Atacantul de 23 de ani a semnat cu FC Voluntari pentru doi ani şi jumătate şi va purta numărul 13 la noua echipă.

Bun venit în familia FC Voluntari, Andrei Dumiter! FC Voluntari anunță că a semnat un contract, valabil pe o perioadă de 3 ani și jumătate, cu jucătorul Andrei Dumiter.

Andrei Dumiter este un atacant, în vârstă de 23 de ani, care a mai jucat până acum în cariera sa la LPS Banatul, Ripensia Timișoara, Chindia Târgovişte, Sepsi OSK și FCSB .

Noul nostru jucător are 110 prezențe în primele 2 ligi ale României în care a reușit să înscrie 27 de goluri și să ofere 6 pase decisive. Andrei va purta numărul 13 pe echipamentul de joc. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, se arată pe pagina de Facebook a llfovenilor.

Andrei Dumiter a fost transferat la FCSB în 2021, atunci când Gigi Becali le-a plătit 350.000 de euro celor de la Sepsi. În primul sezon la FCSB, Dumiter a jucat 16 meciuri şi a reuşit să marcheze de două ori şi să dea şi o pasă de gol. În acest sezon, Dumiter a prins doar 5 meciuri pentru FCSB în Liga 1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie