Închide meniul

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 iunie 2024, 23:33

Reclamă
Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali

Gigi Becali, declaraţii în faţa jurnaliştilor / AS.ro

Dumitru Dragomir a dezvăluit care a fost lovitura total neaşteptată dată de Gigi Becali. Chiar dacă a decis să reducă drastic bugetul academiei FCSB-ului, latifundiarul din Pipera a ales să investească în jucători tineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal anunţă că milionarul român a cumpărat mai multe cluburi private de copii şi juniori. Dragomir e sigur că echipa lui Becali va avea o arie de selecţie mai mare acum decât Farul lui Gică Hagi.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali

Gigi dădea două milioane pe Drăguș. Și trei milioane dădea pe el, îl vindea cu 15, 20 de milioane de euro la ce noroc are la bani. Gigi a cumpărat diferite echipe particulare, am auzit acum că a cumpărat Lazio București.

Acolo sunt doi, trei jucători trăsnet, care pot să crească. De unde află? Sunt mulți, sunt patru, cinci echipe private care au jucători foarte buni. Dacă îi iei la 10 ani nu știi, dar la 14 ani îți dai seama de ei.

A cumpărat multe cluburi private de copii și juniori. (n.r. Cât costă un club de copii și juniori) Două firfirici, 50, 60.000 de euro costă. O să îl bată și pe Gică Hagi la arie de selecție”, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB a câştigat titlul după o pauză de 9 ani şi se pregăteşte acum pentru preliminariile UEFA Champions League. În această vară, Gigi Becali a transferat trei jucători: David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu. Îl mai aşteaptă în tricoul roş-albastru şi pe Florin Tănase.

Gigi Becali a dezvăluit ce a ordonat la FCSB

Gigi Becali e convins că poate da lovitura în noul sezon şi a dezvăluit ce a ordonat la FCSB. Patronul campioanei României a făcut anunţul după tragerea la sorţi din preliminariile UEFA Champions League.

Roş-albaştrii au aflat că se vor duela cu Virtus, o echipă cu un lot estimat la un milion de euro. Campioana din San Marino vine după o performanţă remarcabilă – primul titlu din istoria de 60 de ani a clubului. În turul secund este marele test al campioanei României. Dacă se califică, dau peste Maccabi Tel Aviv.

Reclamă

Gigi Becali vrea cu orice preţ să ajungă în grupa din Champions League şi a pus presiune pe jucători. Acestora le-a fost interezis să pronunţe „Europa League” sau „Conference League”.

Nimeni n-are voie să vorbească decât de Champions League, de grupe! Altceva n-au voie să gândească. Da, atât! Champions League și atât. N-are nimeni voie să vorbească nimic.

Eu zic că e greu, normal că e greu, foarte greu, dar d-aia am intrat în fotbal, să mă înfrunt cu greul. Dacă ne înfruntăm cu ușorul stăm și nu mai luăm banii”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

13:26

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO! Poate prinde transferul carierei în Premier League

13:06

Cum pot cumpăra fanii bilete la meciul România – Olanda, din optimile EURO 2024. Ce încearcă să obțină FRF la UEFA

12:45

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe Florin Niţă la Rapid! Mutarea de senzaţie pregătită de giuleşteni

12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

12:20

„Se poate compara cu CM 94′?” Mircea Lucescu a oferit imediat răspunsul, după calificarea României în optimi la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și