Închide meniul

Dumitru Dragomir i-a transmis un avertisment uluitor lui Tavi Popescu: „Să nu ajungă ca Irinel Columbeanu”

Reclamă

Publicat: 23 octombrie 2023, 15:35

Dumitru Dragomir i-a transmis un avertisment uluitor lui Tavi Popescu: „Să nu ajungă ca Irinel Columbeanu

Dumitru Dragomir i-a transmis un avertisment uluitor lui Tavi Popescu

Dumitru Dragomir şi Tavi Popescu / colaj Hepta

Dumitru Dragomir i-a transmis un avertisment uluitor lui Tavi Popescu. „Oracolul din Bălceşti” a comparat situaţia „perlei” lui Gigi Becali cu cea a fostului milionar de la Izvorani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a susţinut că a auzit anumite lucruri, în spaţiul public, despre anturajul lui Tavi Popescu.

Dumitru Dragomir i-a transmis un avertisment uluitor lui Tavi Popescu

”Am auzit niște lucruri despre Tavi Popescu ăsta de la Steaua (n.r.: FCSB). Să aibă grijă Steaua (n.r: FCSB) de el să nu pățească ce pățește și Irinel Columbeanu. Eu mă iau după ce a scris presa, dacă presa minte mint și eu”, a spus Mitică Dragomir la fanatik.ro.

”Doar ce am citit, că e periculos. Am auzit că are o de asta nefericită și un anturaj nefericit. Nu pot să spun mai mult. El crede că e Făt Frumos, ca Irinel. Nu e o problemă dacă se iubesc, poa’ să fie mai mare decât el cu 6, 20 de ani. Să aibă grijă că la 20 de ani poți să aluneci așa de rău, am văzut super talente care s-au distrus”, a mai spus „Oracolul din Bălceşti” pentru sursa citată.

Irinel Columbeanu nu-şi permite să îşi plătească azilul, iar Gigi Becali refuză să îl ajute

Gigi Becali a exclus varianta de a-l ajuta pe Irinel Columbeanu, care a ajuns în situaţia de a nu-şi permite să îşi achite azilul. Fostul milionar, care locuieşte acum în azilul din Ghermăneşti deţinut de Ion Cassian, acolo unde a stat şi tatăl său în ultimii ani ai vieţii, a mărturisit că este foarte liniştit acolo.

Reclamă

Problema este că Irinel Columbeanu nu îşi permite să achite şederea. O lună de cazare la acel azil costă circa 4.000 de lei, iar Irinel Columbeanu nu primise nici prima pensie. Pensia lui ar urma să fie în jurul a 2.000 de lei.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Reclamă 4 / 0/3

„E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și