Închide meniul

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Dinamo, în Liga 1: „Se vor bate la retrogradare, săracii!”

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2023, 14:55

Reclamă
Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Dinamo, în Liga 1: „Se vor bate la retrogradare, săracii!

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Dinamo, în Liga 1

Dumitru Dragomir/ Hepta

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Dinamo, în Liga 1. Fostul şef de la LPF susţine că Ovidiu Burcă are un lot modest la dispoziţie, fiind convins că roş-albii se vor bate la retrogradare, în acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregăteşte de derby-ul cu FCSB, din a doua etapă a sezonului. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Dinamo, în Liga 1

Dumitru Dragomir a analizat primul meci al lui Dinamo, după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Fostul şef de la LPF susţine că trupa din Ştefan cel Mare are nevoie de transferuri, pentru a se menţine în Liga 1.

Dragomir însă l-a lăudat pe Ovidiu Burcă, despre care susţine că este un antrenor de viitor.

„CSU a jucat slab, băi fraților (n.r. – 2-0 cu Dinamo). Slab, slab, nu așa! Iar Dinamo n-are echipă, părerea mea e că se vor bate la retrogradare, săracii! Le trebuie doi-trei fotbaliști să rămână în prima ligă. Dar eu l-aș felicita pe Burcă, e un antrenor de viitor”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru gsp.ro.

Reclamă

De asemenea, Dumitru Dragomis a vorbit şi despre situaţia de la Rapid. Fostul şef de la LPF susţine că Marius Şumudică era un antrenor mai potrivit pentru giuleşteni, în locul lui Cristiano Bergodi.

„Șumudică era mai bun decât Bergodi, se potrivea ca o mănușă pentru Rapid. Șmudică n-a luat în cosiderare faptul că Șucu e un om serios și nu se decizce de colaboratori. Dar dacă a venit Bergodi, trebuie sprijinit de toată lumea!

Nu a crezut că Niculae e atât de tare. Eram în concediu în străinătate și mi-a dat Șumudică telefon:« Tăticu, m-a sunat Daniel Niculae și mi-a zis că ne împăcăm. Eu i-am spus: «Uită! Tu nu te duci la Rapid! Bă baiatule, dacă ți-a dat Niculae telefon să-ți spună să vă împăcați, înseamnă că nu ve fi cât e el acolo antrenor la Rapid». . El era sigur că-l vor pune pe el.

Reclamă 4 / 0/3

Dar e greu de lucrat la Rapid! Acolo e o galerie frumoasă, tumultoasă, dar periculoasă”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru sursa citată mai sus.

Dumitru Dragomir, după ce FCSB – Dinamo nu se joacă pe Ghencea

Dumitru Dragomir a reacţionat după ce FCSB – Dinamo nu se joacă pe Ghencea. Astăzi s-a anunţat oficial că FCSB – Dinamo se va juca pe stadionul Arcul de Triumf.

Am spus de ieri că Talpan e mai tare decât primul-ministru şi decât ministrul Apărării. E mai tare decât toţi! Nu se putea juca acolo, pentru că şi-au luat măsuri, au făcut tranşee. I-au speriat rău pe cei de la FCSB. Numai la noi, în România, se poate întâmpla aşa ceva. Să faci un contract că dacă se rupe iarba sau galeria adversă strigă trivialităţi răspunde Becali. Asta n-am mai auzit până acum!

Stadionul Steaua a fost făcut de Mircea Sandu şi de Mitică Dragomir! M-am convins, primul-ministru nu are nicio putere, ministrul Apărării n-are nicio putere. Un jurist bun de gură i-a pus la punct pe toţi!

Talpan s-a dovedit mai tare decât primul-ministru! A zis ‘Ce ministru, ce prim-ministru? Nu intră FCSB aici şi gata!’. Numai la noi se poate întâmpla aşa ceva, suntem o ţară de râsu’-plânsu’!”, a declarat Mitică Dragomir pentru prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și