Închide meniul
EXCLUSIV

După Gigi Becali, încă un patron din Liga 1 anunţă că vrea să iasă din fotbal: „Azi aș vrea să ies!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 aprilie 2023, 14:26

Reclamă
După Gigi Becali, încă un patron din Liga 1 anunţă că vrea să iasă din fotbal: Azi aș vrea să ies!”

Gigi Becali a anunţat că Malcom Edjouma se va trata la vraciul Marijana

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

După Gigi Becali, încă un patron din Liga 1 anunţă că vrea să iasă din fotbal! Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit, în exclusivitate, pentru AS.ro, despre modul în care plănuiește să se despartă de formația moldavă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, FC Botoșani ocupă locul 4 în play-out-ul Ligii 1, cu 27 de puncte obținute.

După Gigi Becali, încă un patron din Liga 1 anunţă că vrea să iasă din fotbal

Valeriu Iftime a anunțat că a trecut clubul moldav pe o societate pe acțiuni, astfel încât să atragă potențiali parteneri. Totodată, omul de afaceri spune că își dorește să iasă din fotbal.

„Am reușit să ne înregistrăm cu FC Botoșani SA. Și încerc să caut niște potențiali parteneri care să cumpere acțiuni de la FC Botoșani, cumva să mai degrevez din sarcina mea financiară și poate să ne ajute să avem o idee mai bună despre cum se conduce o echipă de fotbal. Eu aș vrea să ies azi (n.r. din fotbal), dar nu părăseasc barca asta ca un răsculat, ci pur și simplu vreau să facem un lucru care să aibă continuitate și logică. O să văd cum reușim”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Gigi Becali, hotărât să renunțe la FCSB

În urma înfrângerii suferite în fața Rapidului, 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1, Gigi Becali a anunțat că o va părăsi pe FCSB.

Reclamă

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și