Închide meniul

„E greşeala mea!” Mihai Stoica ameninţă că urmează să se împartă amenzi la FCSB: „Acolo intervine ura”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2023, 9:11

Reclamă
„E greşeala mea! Mihai Stoica ameninţă că urmează să se împartă amenzi la FCSB: „Acolo intervine ura

Mihai Stoica ameninţă că urmează să se împartă amenzi la FCSB

Octavian Popescu se ceartă cu arbitrul, în timpului unui meci al FCSB-ului / Profimediaimages

Mihai Stoica anunţă că se schimbă strategia şi ameninţă că urmează să se împartă amenzi la FCSB. Totul după ce Vali Creţu a văzut cartonaş galben în meciul cu FCU Craiova şi i-a lăsat pe roş-albaştri în inferioritate încă din minutul 57. Oltenii au marcat imediat după şi au avut ocazii să plece cu un punct de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM şi-a asumat vina şi a dezvăluit motivul pentru care a evitat până acum să îi „taxeze” pe jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous. Oficialul vicecampioanei a subliniat că are mână liberă de la Gigi Becali pentru a îi amenda pe fotbalişti.

Mihai Stoica ameninţă că urmează să se împartă amenzi la FCSB

Așa e! Am vorbit cu Tavi etapa trecută și cu Crețu acum să nu ia galben. Trebuie să luăm măsuri. E greu să iei banii jucătorilor, eu n-am făcut asta niciodată, dar cred că am greșit că nu am dat amenzi. E greșeala mea!

Tatăl meu a condus 7.500 de oameni, mai mulți decât am condus eu. Și mi-a spus că dacă ajung să conduc un colectiv, să le pot face orice, dar să nu le iau banii, că acolo intervine ura. Am băgat la cap asta.

E greșeala mea, clar! Gigi a dat libertate totală, nici el nu a dat amenzi, dar ne-a lăsat mereu pe noi să decidem. Nu e ușor! La Crețu a fost un exces de energie, nu prea greșea așa. A greșit și el, am greșit și eu. Nu e treaba antrenorilor. Nu ei amendează!”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

FCSB avea patru meciuri la rând fără victorie, în toate competiţiile, înaintea meciului cu FCU Craiova. Roş-albaştrii s-au distanţat la trei puncte de CFR Cluj şi la patru de Rapid.

Ce a vrut Gigi Becali să facă la pauza meciului FCSB – FCU Craiova

După meciul cu FCU Craiova, Gigi Becali a lăudat prestaţia echipei, mai ales în ultima jumătate de oră, atunci când FCSB a fost nevoită să evolueze cu un om în minus.

Patronul roş-albaştrilor nu l-a uitat nici pe Vali Creţu, spunând că a dorit să îl schimbe pe acesta încă de la pauza meciului, după ce acesta a încasat un cartonaş galben în minutul 44. În cele din urmă, Vali Creţu a rămas pe teren şi după pauză, experienţa sa fiind un motiv pentru care cei din staff-ul lui FCSB l-au păstrat pe teren:

Reclamă 4 / 0/3

Extraordinar a jucat! Îţi dai seama, ce dăruire, să joci cu un om în minus şi să câştigi meciul, vai, vai, vai, ce extraordinar!

Am vrut să îl schimb la pauza. Am zis, băi, hai să-l schimbăm că ăsta ia al doilea galben. Nu, domne, că are experienţă… Băi, hai să-l schimbăm. Nu, domne, că are experienţă.

Era să-i rupă piciorul, îi rupea piciorul. Nu se face asa ceva”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și