Închide meniul

„E o recidivă!” Mihai Rotaru, anunţ teribil despre un jucător de la Universitatea Craiova: „O veste proastă şi pentru naţională!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2024, 22:11

„E o recidivă! Mihai Rotaru, anunţ teribil despre un jucător de la Universitatea Craiova: „O veste proastă şi pentru naţională!

Mihai Rotaru a făcut un anunţ teribil despre un jucător de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru a făcut un anunţ teribil despre un jucător de la Universitatea Craiova. Patronul Universităţii Craiova a spus că accidentarea lui Vladimir Screciu a recidivat şi va sta între 4 şi 6 săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Screciu este în pericol să rateze şi Campionarul European din Germania. În schimb, Bancu şi Mitriţă s-au refăcut şi pot juca fără probleme.

Mihai Rotaru, anunţ teribil despre un jucător de la Universitatea Craiova

Bancu deja a jucat în ultimul meci, e apt 100%, Mitriţă e apt şi el. Doar cu Screciu avem ceva probleme. Probleme puţin mai complicate, el va sta între 4-6 săptămâni. Este o veste foarte proastă, atât pentru el, cât şi pentru Universitatea Craiova şi echipa naţională. Este vorba despre o recidivă la accidentare„, a spus Mihai Rotaru la orangesport.ro.

Vladimir Screciu s-a accidentat în derby–ul cu FC U Craiova, jucat în urmă cu o lună.

Lista din care Mihai Rotaru va alege viitorul antrenor de la Universitatea Craiova

Iată lista din care Mihai Rotaru va alege viitorul antrenor de la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor s-a mișcat rapid și și-a ales deja favoriții. Echipa din Bănie a rămas fără antrenor după ce Ivaylo Petev a fost dat afară. Bulgarul a condus, pe 10 aprilie, ultimul antrenament la echipa lui Mihai Rotaru.

Reclamă

Potrivit informațiilor AntenaSport, Mihai Rotaru și-a alcătuit o listă total surprinzătoare, din care va alege următorul antrenor de la Universitatea Craiova.

Costel Gâlcă, Emil Săndoi, Eugen Neagoe și Dorinel Munteanu sunt favoriții lui Mihai Rotaru, iar patronul dorește să se înțeleagă cât mai rapid cu unul dintre aceștia.

În momentul de față, una dintre cele mai interesante variante este Dorinel Munteanu, care o pregătește pe Oțelul Galați. În cazul în care acesta se va înțelege cu Mihai Rotaru, va prelua echipa după finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, alți doi tehnicieni din lista patronului cunosc foarte bine echipa din Bănie. Este vorba despre Eugen Neagoe și Emil Săndoi.

Primul nume menționat în paragraful de mai sus a fost antrenorul oltenilor în perioada ianuarie – iulie 2023, în timp ce Emil Săndoi a mai pregătit-o pe Universitatea în periaoda septembrie 2014 – octombrie 2016.

În momentul de față, Eugen Neagoe este antrenorul celor de la FC Argeș, în Liga a 2-a, în timp ce Emil Săndoi e liber de contract, după plecarea de la echipa națională U21. Un alt favorit al lui Mihai Rotaru este Costel Gâlcă, în prezent liber de contract după despărțirea de Radomiak. Tehnicianul a făcut cele mai mari performanțe alături de FCSB, echipă alături de care a reușit să câștige „tripla” în 2015: titlul, Cupa României și Cupa Ligii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și