Închide meniul

„E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 16:32

Reclamă
„E o rușine! Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor

Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off

Jucătorii de la Rapid / Profimedia

Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Este vorba despre Jayson Papeau, care și-a găsit cu greu cuvintele atunci când a vorbit despre forma slabă a echipei la care este legitimat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleștenii antrenați de Bogdan Lobonț au obținut 1 singur punct în acest play-off. Mai mult de atât, Rapid și-a ratat toate obiectivele din acest sezon și se află pe locul al 6-lea, înaintea derby-ului cu FCSB.

Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off

Jayson Papeau a spus că nu găsește niciun motiv pentru care echipa sa nu a reușit să obțină nici măcar o victorie în actualul play-off.

Acesta a spus că ultimele rezultate înregistrate reprezintă o rușine pentru echipă, dar și pentru fanii acesteia.

Totodată, Papeau a vorbit și despre derby-ul cu FCSB, din ultima etapă, și a transmis faptul că meciul are o miză uriașă pentru moralul jucătorilor, care speră să își învingă marea rivală și să obțină prima victorie din acest play-off.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu am avut un play-off bun, am luat un singur punct şi este o ruşine pentru noi şi pentru fanii care fac şi 7 ore pentru a ne susţine la stadion. Ei ne susţin mereu şi noi nu jucăm aşa cum ar vrea, iar pentru ei este normal să reacţioneze aşa.

(n.r. Despre derby-ul cu FCSB) Pentru noi este mai mult decât un derby fiindcă nu am avut un parcurs bun în acest play-off, aşa că trebuie să încheiem acest sezon într-un mod cât mai bun, cu o victorie.

Trebuie avem personalitate fiindcă pentru mine, şi cred că pentru toţi cei din club, este o ruşine să fim aici. Trebuie să arătăm că acest play-off a fost unul prost însă noi suntem jucători buni şi o echipă bună.

Reclamă

Noi eram foarte bine la antrenamente şi am intrat pe tere cu dorinţa de a câştiga, însă, din păcate, la unele meciuri am jucat foarte slab, dar noi nu suntem aşa. Cred că am fi avut nevoie de mai multă motivaţie. Nu ştiu! Pentru că nu putem explica de ce am fost aţa. Am meritat să pierdem unele meciuri, dar la unele meciuri nu neapărat să ţtigăm, dar cred că în unele am avut şi ghinion. Dar pe unele le-am pierdut pe greşelile noastre”, a spus Jayson Papeau, la orangesport.ro.

Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu”

Echipa din Giuleşti se pregăteşte de schimbări importante, iar una dintre acestea este cea a preşedintelui Daniel Niculae.

Dani Coman este un alt nume vehiculat în ultima perioadă, dar Marian Iancu este de părere că fostul preşedinte al celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, este omul potrivit pentru funcţia din Giuleşti.

Fostul arbitru s-a despărţit de formaţia din Gruia după eliminarea din sferturile Cupei României, atunci când Corvinul Hunedoara, echipa care a câştigat ulterior competiţia, a învins-o pe CFR Cluj cu 4-0:

„Raportat la obiectivele clubului, care vor fi aceleaşi la anul, participarea în play-off cu ţintă spre cupele europene, poate şi un trofeu, trebuie un conducător de club care a mai făcut aşa ceva în viaţa lui.

Nu sunt adeptul unor calificări la locul de muncă. E nevoie de conducători care au construit echipe, care au câştigat campionate, care au condus echipe şi ştiu despre ce e vorba, iar azi sunt posibilităţi. Un Dani Coman, care nu a stabilit unde merge mai departe, după plecarea de la Hermannstadt, mai este Balaj, care poate să fie un conducător de club compatibil cu Şucu.

Şucu asumându-şi conducerea de data asta completă a clubului, şi-a luat atribuţiile astea în primire, chiar dacă nu cunoaşte foarte mult fotbal sau nu înţelege despre ce este vorba în detaliu, că vine dintr-un alt domeniu.

Iată că se fac doi ani de când participă în competiţie, de când a început să investească serios, şi sper să continue şi în vară, iar eu cred că Balaj ar fi un conducător bun. Balaj, în calitate de conducător la CFR Cluj, eu spun că a arătat o conduită profesională compatibilă cu performanţa”, a declarat Marian Iancu, potrivit sursei citate anterior.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și