Închide meniul

Echipa care insistă pentru Iulian Cristea, fundaşul dat afară de Neil Lennon de la Rapid. Negocierile sunt avansate!

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2024, 19:20

Reclamă
Echipa care insistă pentru Iulian Cristea, fundaşul dat afară de Neil Lennon de la Rapid. Negocierile sunt avansate!

Echipa care insistă pentru Iulian Cristea

Iulian Cristea, în timpul unui meci jucat pentru Rapid / Profimediaimages

Aceasta este echipa care insistă pentru aducerea lui Iulian Cristea, fundaşul dat afară de Neil Lennon de la Rapid. Jucătorul în vârstă de 29 de ani tocmai şi-a reziliat oficial contractul, după un singur sezon petrecut în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristea a jucat 16 partide în tricoul celor de la Rapid şi a marcat un singur gol, în Cupa României, în meciul cu FC Botoşani. Acesta nu duce lipsă de oferte, iar negocierile sunt avansate.

Echipa care insistă pentru aducerea lui Iulian Cristea

Potrivit prosport.ro, Iulian Cristea este aproape de a semna cu U Cluj. Ar putea fi al treilea transfer din această vară al ardelenilor, după Ovidiu Popescu şi Vadim Raţă. Cristea şi Ovidiu Popescu au jucat împreună la FCSB.

Informaţia a fost confirmată şi de un conducător al „Şepcilor Roşii”.

Suntem în discuții cu Iulian Cristea. Să vedem, în zilele următoare, dacă vom ajunge la un numitor comun, din punct de vedere al clauzelor pe care le discutăm. Șansele sunt destul de bune, destul de mari să vină la noi”, a declarat Radu Constantea, preşedintele lui U Cluj, pentru playsport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Discuţiile între Iulian Cristea şi şefii lui U Cluj sunt aproape de a fi finalizate. Fostul fundaş de la FSB şi Rapid va împlini 30 de ani pe 17 iulie.

Iulian Cristea s-a despărțit de Rapid, contractul fundașului fiind reziliat de comun acord.

Venit în vara anului trecut, Iulian a jucat 16 meciuri pentru Rapid, înscriind un gol, în Cupa României.

Reclamă

Îi urăm mult succes în carieră!„, a fost anunţul oficial făcut pe contul oficial de Facebook al Rapidului.

Iulian Cristea nu a jucat niciodată mai mult de trei meciuri la rând pentru Rapid în Liga 1, fiind lăsat de cele mai multe ori pe banca de rezerve sau în afara lotului. În prezent este cotat la 800.000 de euro pe Transfermarkt.

Jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid! Țintă ratată pentru Neil Lennon

Britanicii au dezvăluit cine este jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid. Ross Graham, fundașul pe care Neil Lennon a pus ochii și a vrut să-l aducă în Giulești, a ales să spună pas unei mutări în Liga 1.

Neil Lennon a fost prezentat oficial la Rapid și a vrea să facă primele mutări la formația giuleșteană. Antrenorul a transmis deja că vrea să se lupte pentru primele locuri din Liga 1, în sezonul viitor.

Ross Graham era o țintă a lui Neil Lennon, însă antrenorul s-a lovit de încă un refuz, după semnarea contractului cu Rapid, notează Daily Record. Fundașul central de 23 de ani a decis să continue în prima ligă din Scoția și și-a prelungit contractul cu Dundee United.

Stopperul scoțian a anunțat că își va prelungi contractul cu Dundee pe încă două sezoane, el fiind cel care a făcut anunțul oficial, mărturisind că nu a luat în calcul nicio altă variantă, în această vară.

Iubesc clubul, orașul și fanii și mi s-a părut corect să-mi continui călătoria aici. Sezonul trecut a fost uimitor să readucem clubul acolo unde îi este locul, a fost cu adevărat special să fac parte din asta.

Antrenorul are un proiect foarte bun aici la care aștept să particip. Trebuie să mă străduiesc să obțin un loc de titular”, a transmis Ross Graham, conform sursei menționate anterior.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:19

VideoCe urmează pentru David Popovici după aurul cucerit la 100m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad!

20:05

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 100m liber de la Campionatele Europene de natație!

19:52

„Club de lux din Europa!” Presa din Israel, cuvinte mari despre FCSB și Gigi Becali după tragerea la sorți din Liga Campionilor

19:45

LIVE TEXTGermania – Ungaria 1-0. Jamal Musiala a deschis scorul pentru ţara gazdă! Confuzie totală în apărarea Ungariei

19:32

Comparaţie fabuloasă făcută de belgieni între Valentin Mihăilă şi Jeremy Doku, înainte de Belgia – România

19:19

Arne Slot a ajuns la Liverpool! Noul antrenor al cormoranilor, impresionat de Jurgen Klopp: „Spune multe despre caracterul lui”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și