Închide meniul

Echipa de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu: „Cu ei ne batem! Nu cred că Hagi poate la infinit!”

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 14:09

Reclamă
Echipa de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu: Cu ei ne batem! Nu cred că Hagi poate la infinit!”

Echipa de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu din sezonul viitor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

S-a aflat care este echipa de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu, din sezonul viitor. Patronul FCSB a dezvăluit că îi este teamă de Universitatea Craiova, Farul, campioana en-titre, fiind exclusă din această luptă de către latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali speră ca FCSB să obțină titlul în sezonul următor, după ce în precedentul s-a luptat până în penultima etapă cu Farul. Roș-albaștrii nu au mai fost campioni în Liga 1 de nouă ani.

Echipa de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu

Gigi Becali a declarat că Andrei Ivan, Ștefan Baiaram și Jovan Markovic sunt principalele arme ale Universității Craiova, în lupta la titlu din sezonul viitor. Patronul FCSB s-a declarat încântat de cei trei jucători ai oltenilor, mărturisind că ar plăti, pe toți trei, suma de cinci milioane de euro.

De asemenea, Becali o exclude din lupta la titlu chiar pe campioana en-titre, Farul. Patronul de la FCSB susține că Gică Hagi nu va mai putea reuși și în sezonul viitor performanța de a-i face pe constănțeni campioni.

„De ce spun eu că mă bat cu Craiova? Pentru că la Craiova există un Ivan. Eu aş da două milioane pe el. Există un Baiaram, pe care aş da două milioane. Există un Markovic pe care aş da un milion. Are trei jucători de minimum şase-şapte milioane.

Reclamă

Nu îl bag pe Mitriţă, că nu l-am băgat în comparaţie nici pe Băluţă. Eu cred că ne batem doar cu Universitatea Craiova. Atât. Nu cred că Gică Hagi poate la infinit, în fiecare an să câştige titlul. Ar fi o minune”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, gata să-l transforme pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Gigi Becali este gata să-l transforme pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Patronul roş-albaştrilor e pregătit să „spargă banca” pentru salariul fundaşului central de la Cremonese, fiind dispus să-i ofere anual suma de 500.000 de euro.

Conform gsp.ro, Gigi Becali este dispus să-i accepte pretenţiile salariale imense ale lui Vlad Chiricheş, pentru ca fundaşul să revină la FCSB. Latifundiarul din Pipera e gata să îi plătească stopper-ului de 33 de ani un salariu anual de aproximativ jumătate de milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Acest fapt l-ar transforma pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Fundaşul ar fi peste Florinel Coman în clasamentul salariilor din prima ligă din România. „Mbappe de România” câştigă anual suma de 360.000 de euro, la FCSB, acesta primind o mărire de salariu după evoluţiile din sezonul trecut.

Gigi Becali declara recent că se află în negocieri cu Vlad Chiricheş. Patronul de la FCSB a mărturisit că salariul pe care îl cere fundaşul este echivalent cu un transfer definitiv al lui Andrei Burcă de la CFR Cluj, un alt stopper care s-a aflat pe lista roş-albaştrilor.

„Salariul lui Chiricheş ar costa cât transferul definitiv al lui Burcă! A spus că aşteaptă să vadă ce alte oferte are și o să decidă. Eu i-am făcut o ofertă și acum rămâne de văzut. Probabil că va veni la noi doar dacă nu-și găsește altceva, așa cred”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și